reklama
Bubcia widze ze nie tylko ja mam wesoło dzis .... Mnie krew az zalała - kochana na prawde myslisz ze koniec ? Emocje strasznie nami rzucają ...
Juti- to tylko jego wina bo mogl odkładać co miesiac i miałby.
Ja ci powiem jak to w liczbach bedzie wyglądało - dostaniemy razem 35000, z czego opłaty kredyty bedzie z 2200, zostaje 13000, minus 4000( to te 2000 zł na oko) mam 9000, i te 9000 musi starczyć na reszte wyprawki, na tydzien urlopu i na remont ... Gdzie remont liczyl materiały koło 8000, rezta mojej wyprawki minimum 1500/2000 no i tydzien w Polsce ...
Mam trzecia karte kredytowa wziac ?? Paranoja .... Mam komputer w domu nowy na raty. Bo mu sie zachciało ... Dobra ok , długo chciał kupił ma - ale to tez samo sie moe spłaci... Pomijam meble ktore trzeba kupic w ikei, bede na listopad musiała odlozyc wycieczkę do ikei ... Po 30 tygodniu bede jechac 3 godizny do ikei po graty - bajka
Normalnie nie moge do niego dotrzeć bo jak w gre wchodzi jego corka to od razu okoniem staje i ch***
Juti- to tylko jego wina bo mogl odkładać co miesiac i miałby.
Ja ci powiem jak to w liczbach bedzie wyglądało - dostaniemy razem 35000, z czego opłaty kredyty bedzie z 2200, zostaje 13000, minus 4000( to te 2000 zł na oko) mam 9000, i te 9000 musi starczyć na reszte wyprawki, na tydzien urlopu i na remont ... Gdzie remont liczyl materiały koło 8000, rezta mojej wyprawki minimum 1500/2000 no i tydzien w Polsce ...
Mam trzecia karte kredytowa wziac ?? Paranoja .... Mam komputer w domu nowy na raty. Bo mu sie zachciało ... Dobra ok , długo chciał kupił ma - ale to tez samo sie moe spłaci... Pomijam meble ktore trzeba kupic w ikei, bede na listopad musiała odlozyc wycieczkę do ikei ... Po 30 tygodniu bede jechac 3 godizny do ikei po graty - bajka
Normalnie nie moge do niego dotrzeć bo jak w gre wchodzi jego corka to od razu okoniem staje i ch***
Ja mam wrazenie, ze generalnie faceci to manipulatorzy. Uwielbiam motyw, kiedy okazuje sie finalnie, ze to ja jestem menda i miągwą i nic mi nie pasuje. Mam wrazenie, ze wszyscy tacy sa, nie przejmuj sie emenems,skuma ze sie wyglupilWiesz ja rozumiem ze chce córce kompa kupic sle ku-rwa, to mogl to 300 zeta odkładać miesiecznie a nie mi wyjezdza " pamietaj ze ja musze 2000dac " nie no spoko, mam tyle kasy ze 2000 to piard, ja śpiworka do wózka za 35 zeta nie zamawiam bo czekam na wyplate bo juz ledwo cisgne dp konca miesiaca... A traz wypłata mniejsza bedzie bo przeciez urlop mielismy tydzien wiec i tydzien mniej kasy dostaniemy ...
To mi teraz focha wali i mowi " dobra powiedizalas, to komputera nie bedzie " i to ja wychodze na ta najgorsza teraz. A to nie tak! Odłóż troche, wez na raty - cokolwiek !! Przeciez teraz bedxie drugie dziecko i pierwsze musi sie nauczyć ze nie zawsze wzyStko dla niego .
Ja nadal walczę z urzędem bo nie dostlssm kasy jeszcze za pirwszy trymestr za zwolnienie w drugiej pracy i jak mu mowie, musisz podjechac pocisnac ich bo ja pracuje w tych godzinach to slysze " nigdzie mie bede jezdzil "
Rece mi opadają. On mysli ze jak chodzi do pracy to juz jest ok juz wszystko ogarniete
Wiem rozumiem Ciw ten mój mowię tez myśli ze idzie do pracy to wszystko załatwia a to ile jest spraw dookoła i ile rzeczy trzeba kupic to do niego nie dociera.. Jak wczoraj sobie zaprosił znajomych i do mnie se mam jedzenie zrobić wódkę kupic a ja bez kasy bo ZUS nie zapłacił a jego podstawa poszła na rachunki czekamy jeszcze na premie no idź do cholery...
Oni są gorsi niż dzieci i to każdy jeden a ten mój to jeszcze choleryk i ten ryj drze tak mnie wkurwia czasem ze szok
No wlasnie- zamiast poszukac rozwiązania to nie, bogaty ***** tatuś sie znalazł, mowie pogadaj z matka niech na raty wezmie na siebie to focha walnął i sie nie odzywa - zero konstruktywnej rozmowy - a wiesz czemu ?? Bo wie ze mam racje i to go bardziej wkurza.
Ale bym se teraz peta zajarala
No wlasnie- zamiast poszukac rozwiązania to nie, bogaty ***** tatuś sie znalazł, mowie pogadaj z matka niech na raty wezmie na siebie to focha walnął i sie nie odzywa - zero konstruktywnej rozmowy - a wiesz czemu ?? Bo wie ze mam racje i to go bardziej wkurza.
Ale bym se teraz peta zajarala
Idź sobie zjedz coś kalorycznego od razu Ci sie humor poprawi
Wlasnie przylazl i sie wygadał ze dzowni do ex o przekłada na swieta kompa bo sie okazuje ze ona teraz nie ma tylko pn sie uparł !! Co za matoł !!
A do trgo 200 zł wiecej dajemy alimentów teraz zawsze tka robimy na nowy rok wiec matko ile trgo miałby byc ?
I poszedł pokornie zadzwonic sprzedac moj pomysł zeby ona wzirla na raty i my spacimy polowe a ona po nowym roku druga polowe ... Ale pierw trzrba gębę drzeć ze ja najgorsza bo sknera i zrzęda ...
A do trgo 200 zł wiecej dajemy alimentów teraz zawsze tka robimy na nowy rok wiec matko ile trgo miałby byc ?
I poszedł pokornie zadzwonic sprzedac moj pomysł zeby ona wzirla na raty i my spacimy polowe a ona po nowym roku druga polowe ... Ale pierw trzrba gębę drzeć ze ja najgorsza bo sknera i zrzęda ...
Juti777
Fanka BB :)
Ehhh... ta... facet i przyznanie się do winy... chyba prędzej piekło zamarznie!!!
Pewnie sam już widzi że z****ł i dlatego strzelił focha. Spróbuj być ponad to.
Bubcia musisz się uspokoić!!! Dla Zosi!!! Ona i Ty jesteście najważniejsze! Jeśli brzuch bardzo Cię boli nie czekaj tylko jedź na IP. Stres niestety może powodować skurcze...
Bubcia musisz się uspokoić!!! Dla Zosi!!! Ona i Ty jesteście najważniejsze! Jeśli brzuch bardzo Cię boli nie czekaj tylko jedź na IP. Stres niestety może powodować skurcze...
reklama
Ehhh... ta... facet i przyznanie się do winy... chyba prędzej piekło zamarznie!!!
No juz pokornieje bo smsy wysyła z sypialni cholera jedna.
bo ani ona ani on kasy nie maja a kupija komputer ... Nie no spoko - cud ze byli małżeństwem az dwa lata ....
Najprawdopodniej wezmą na te raty, jutro jak przejdzie mu duma to przylezie do biura mi zdać relacje ... Boszzzzz