reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Pauletah, dawaj do mnie na ciacho ponoć talent mam hahah :D w weekend wyprawiamy urodziny męża to będę piekła full ciast.

Green, ja na żołądkówki jem zawsze kaszki dla bobasów ;) sycą i nie podrażniają żołądka

Juti, ja mam właśnie zapas bo mi matka z Norwegi zwozi i mam firmy pampers jakoś nie obawiałabym się że będą odparzenia. a mam z 20 opakowań :p

reklama
No o tych odparzeniach to faktycznie nie pomyślałam... Hmmm... To może na początek kupię paczkę w sklepie jednak i jak się sprawdzą to wtedy zamówię więcej w necie.
Innabajka, teraz mi się przypomniało, że syna kuzynki odparzały właśnie Pampersy a najlepiej się sprawdziły jakieś niefirmowe. Ale mały jest alergik dość mocny, więc może to dlatego.
Sama tez od Pampersów zamierzam zacząć.

Juti777 ja zabrałam do szpitala od razu pampers 3 hehe teraz też mam już zapas 3 mniejsze chyba mi nie będą potrzebne
Lepiej kupić małą paczkę do szpitala ewentualnie mąż dowiezie czy kupi inny rozmiar w razie czego ;-) :-D

Ale się wkurzyłam wrrrrr..... Sobie poszłam do szkoły rodzenia....
Mąż zapomniał pewnie i jeszcze nie wrócił z pracy >:) do tego młoda nie chce spać i urządza przedstawienie, mam takiego nerwa że zaraz coś mnie trafi!!!!!!

Simka właśnie o tran mollers myślałam i dla mnie i dla Olina :)

My używaliśmy od samego początku dady :) newborn to między 2-5 kg pieluszki

Nasz nie odparzyło, zobaczymy co będzie u Tośki

Ją miałam najpierw happy pieluszki z wycięciem na kikut, potem chyba 2 albo 3 paczki 1 pampersa. Zależy jak dziecko będzie sralo. Mój miał problemy i robił raz na 4-5 dni przy KP. Więc tak dużo nie szło.

Po wizycie. Dalej chłopak. 734g. +/- 107g,

Mówi że nie widzi żadnej infekcji ale skoro swedzialo mnie to przepisał masc z antybiotykiem.
Dziś przelew z zusu przyszedł za zwolnienie od połowy sierpnia do końca sierpnia. Kolejna wizyta za miesiąc.

Mam 28lat. To jest moja trzecia ciaza, pierwsza stracilam w 20 tygodniu, druga na samym poczatku w 5 tygodniu ale ta nie rozwijała sie od samego początku. Przed ta ciąża wykryto u mnie trombofilie i teraz jestem faszerowana codziennie zastrzykami z heparyna. Dzisiaj chcialam poznac płeć, a wyszlam z samymi zlymi wiadomościami. Dzidzi ma ubytek na serduszku, nie widac drugiej nerki ( ale dwa tygodnie temu u innego lekarza byly obie, wiec tym sie nie martwi), tylko tymi wodami, mam nadzieje ze nie będzie ich coraz mniej. W tym tygodniu mam jeszcze dwa usg u innych lekarzy w tym jedno 3d/4d i zobaczymy co dalej. Aby dotrwac do 22.01.2016.
Przepraszam, ze sie tak rozpisalam, ale strasznie mnie to dzisiaj podlamalo i na to wszystko ledwo czuję ruchy maluszka mimo 22tyg ale tu tez mam lozysko na przedniej ścianie. Tyle o mnie i mojej dzidzi
Witaj Maja,
zagladaj tutaj, zawsze razniej przegadac co na sercu lezy. Tak jak pisze emenems, niejedna przeszla mniejsze lub wieksze stresy wiec jak najbardziej jest w stanie wczuc sie w sytuacje

dziewczyny dajecie czafu z tymi ciastami, siedze i slinie tablet, a obiecalam sobie, ze zero slodyczy poza suszonymi owocami:)

z checia poczytam o peluchach bo kompletnie zielona jestem-jak tu przewidziec jaki dzidzio bedzie;)

reklama
Do góry