reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja czekam za zusem sie gnojki spóźniają a musze do ikei po komody jechać :)

Jak kupisz te same co ja to nigdy cie nie odwiedzę :D NIGDY

ja poczekam z komorami to ciaza siostry przyspieszyła nasza decyzje o remoncie i tato przyjedzie z nami na tydzien za miesiac :) bedzie sciana przesunięta bede mogła meble kupic :) w ikei wlasnie ...

reklama
Jak kupisz te same co ja to nigdy cie nie odwiedzę :D NIGDY

ja poczekam z komorami to ciaza siostry przyspieszyła nasza decyzje o remoncie i tato przyjedzie z nami na tydzien za miesiac :) bedzie sciana przesunięta bede mogła meble kupic :) w ikei wlasnie ...

Haha dobra to ja pisze jakie kupuje uwaga :D

Białe i te :D ImageUploadedByForum BabyBoom1441820667.961491.jpg

Dwie biorę :) biurko i fotel już mam z ikei i stara szafę kiedyś tam dokupie inna :))

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441820667.961491.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441820667.961491.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 73
To jak kupisz to pokaz ja bede koło listopada to robic :)

Ja planuje kolorowy pokoj wiec meble chce koloru drewna :D

Masz szczescie jednym słowem

Podeśle ci inspiracje jak naładuje tableta :)

Wrzucę zdjęcia jak będzie zrobione w sobotę malowanie i będzie już wszystko poza łozeczkami wiec sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać :))

Pyscek- fajne łowy, a gacie męża dobre :p

Bubcia- ja smarowałam Polce masłem shea

Ja mam nadzieję Zus mi się nie spóźni teraz, bo muszę rachunki popłacić, a i tak będe kilka dni po terminie, a jeszcze przedszkole Młodej i nie wiem co z dentystą czy będzie coś do płacenia czy nie (oby nie)

Dewczyny,
wiadomosc z ostatniej chwili dla zainteresowanych. Moga byc chrzestni tej samej plci. Moja babunia wywiedziala sie u proboszcza i nie ma z tym problemu. Wiec dla niektorych problem z glowy

dziewczyny szalejecie z zakupami, ja narazie grubszy kaliber, mebelki, lozeczko dostawne, lezaczek a do ciuszkow dojrzewam;)

Paulina- mi się podoba, ale ja też tak mam. Tylko u mnie bieda na parapecie :p Bo żadnego kwiatka nie ma- niestety wszystkie umierają :p

reklama
Do góry