reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja czekam za zusem sie gnojki spóźniają a musze do ikei po komody jechać :)

Jak kupisz te same co ja to nigdy cie nie odwiedzę :D NIGDY

ja poczekam z komorami to ciaza siostry przyspieszyła nasza decyzje o remoncie i tato przyjedzie z nami na tydzien za miesiac :) bedzie sciana przesunięta bede mogła meble kupic :) w ikei wlasnie ...

reklama
Jak kupisz te same co ja to nigdy cie nie odwiedzę :D NIGDY

ja poczekam z komorami to ciaza siostry przyspieszyła nasza decyzje o remoncie i tato przyjedzie z nami na tydzien za miesiac :) bedzie sciana przesunięta bede mogła meble kupic :) w ikei wlasnie ...

Haha dobra to ja pisze jakie kupuje uwaga :D

Białe i te :D ImageUploadedByForum BabyBoom1441820667.961491.jpg

Dwie biorę :) biurko i fotel już mam z ikei i stara szafę kiedyś tam dokupie inna :))

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441820667.961491.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441820667.961491.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 78
To jak kupisz to pokaz ja bede koło listopada to robic :)

Ja planuje kolorowy pokoj wiec meble chce koloru drewna :D

Masz szczescie jednym słowem

Podeśle ci inspiracje jak naładuje tableta :)

Wrzucę zdjęcia jak będzie zrobione w sobotę malowanie i będzie już wszystko poza łozeczkami wiec sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać :))

Pyscek- fajne łowy, a gacie męża dobre :p

Bubcia- ja smarowałam Polce masłem shea

Ja mam nadzieję Zus mi się nie spóźni teraz, bo muszę rachunki popłacić, a i tak będe kilka dni po terminie, a jeszcze przedszkole Młodej i nie wiem co z dentystą czy będzie coś do płacenia czy nie (oby nie)

Dewczyny,
wiadomosc z ostatniej chwili dla zainteresowanych. Moga byc chrzestni tej samej plci. Moja babunia wywiedziala sie u proboszcza i nie ma z tym problemu. Wiec dla niektorych problem z glowy

dziewczyny szalejecie z zakupami, ja narazie grubszy kaliber, mebelki, lozeczko dostawne, lezaczek a do ciuszkow dojrzewam;)

Paulina- mi się podoba, ale ja też tak mam. Tylko u mnie bieda na parapecie :p Bo żadnego kwiatka nie ma- niestety wszystkie umierają :p

reklama
Do góry