reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

aa jeszcze w tym sklepie Pati i Maks oglądaliśmy wózki i mąż mi pokazał ten Tako Junama Impulse Eco 3w1 2015 (spacerówka+gondola+ fotelik) KURIER GRATIS [id19985/2699 zł] - 2699 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Tylko bez fotelika. Jakie to cudo! Ja się zakochałam. Na razie mamy w planach Baby Design Husky, ale jak nic z tych planów nie wyjdzie, to chyba naciągnę go na ten :p W końcu będzie miał wymarzonego syna, ostatnie nasze dziecko, to możemy się szarpnąć.
Wózek jest cudowny. Design ma świetny, gondolę wielką, że pomieści długo spore dziecko, do tego ta eco skóka mięciutka i torba porządna, nie jak dzieciowa, a jak torebka damska prawie. Się napaliłam, ale pewnie znów nic z tego nie wyjdzie

reklama
aa jeszcze w tym sklepie Pati i Maks oglądaliśmy wózki i mąż mi pokazał ten Tako Junama Impulse Eco 3w1 2015 (spacerówka+gondola+ fotelik) KURIER GRATIS [id19985/2699 zł] - 2699 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Tylko bez fotelika. Jakie to cudo! Ja się zakochałam. Na razie mamy w planach Baby Design Husky, ale jak nic z tych planów nie wyjdzie, to chyba naciągnę go na ten :p W końcu będzie miał wymarzonego syna, ostatnie nasze dziecko, to możemy się szarpnąć.
Wózek jest cudowny. Design ma świetny, gondolę wielką, że pomieści długo spore dziecko, do tego ta eco skóka mięciutka i torba porządna, nie jak dzieciowa, a jak torebka damska prawie. Się napaliłam, ale pewnie znów nic z tego nie wyjdzie

Wózek jest naprawdę fajowy :)) mi sie ten czarno biały podoba :)

Paulina świetna bluza,moj tez ciagle chodzi i pyta czy mam siano bo jak nie to mam zadzwonić do bociana heh,te dzieciaki:-D
mnie w nocy bolało podbrzusze az się budziłam i w dzień było to samo,ale mały się rusza wiec wytrzymam do jutra bo mam gina na 9 to zapytam co i jak,moze to macica??...

Paulina świetna bluza,moj tez ciagle chodzi i pyta czy mam siano bo jak nie to mam zadzwonić do bociana heh,te dzieciaki:-D
mnie w nocy bolało podbrzusze az się budziłam i w dzień było to samo,ale mały się rusza wiec wytrzymam do jutra bo mam gina na 9 to zapytam co i jak,moze to macica??...

A nie dźwigalas czasami czegoś? Mnie tak bolało jak "nadzorowałam" sprzątanie piwnicy w niedziele a prawda taka ze troche tam ponosiłam :/

Dokładnie z takim dnem Junama Impulse Eco | sklep dla dzieci TOMI.pl Bo one różne nadruki mają

monii- moze się rozciąga

Mnie dzisiaj po boku boli, ale to od stania i chodzenia sporo. Jeżu dzisiaj to jak typowa ciężarówka i wyglądam i się poruszam. Normalnie padnięta jestem, a się nie prześpię, bo Młoda się u dziadkó wyspała i teraz szaleje

Hahaha dobre :D ej to teraz dzieciakom jeszcze trzeba takie kupic :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1441812669.700629.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1441812694.032733.jpg

Corka meza kupiła identyczna ! Jak zobaczyłysmy na wystawie to naciagnelysmy tatusia :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441812669.700629.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441812669.700629.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 84
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441812694.032733.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441812694.032733.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry