reklama
xkarola
Fanka BB :)
Dokładnie obie rewelacyjne!!!!!Dziewczyny, gdzie kupiłyście te bluzy??? Muszę mieć taką!!! Cudne!
Dziewczyny, gdzie kupiłyście te bluzy??? Muszę mieć taką!!! Cudne!
Kurde ... Nie mam pojecia! W jakims sklepie w galerii przymorze w Gdańsku... Ja jak zwykle pomocna .. Sprawdze zaraz metkę :kr
Załączniki
Paulettah ty masz kółki to nie marudz
Juti tyle mam na metce ... Jak popatrze na spis i układ składów w galerii to se przypomnę mam rozmiar za duza zeby mi brzuch wszedł. U mnie bardzo sucho wiec pomimo dużych mrozów przechodzę w niej raczej cała zime zamiast kurtki
Zobacz załącznik 709501
Jakie kolki? tez wzięłam L ale już jest opięta trza było XL kurde z tym brzucholem
Jakie kolki? tez wzięłam L ale już jest opięta trza było XL kurde z tym brzucholem
Kołki - zamiast guzików
Kołki - zamiast guzików
I do tego jeszcze zamek takie 2in1
Pyscek
:)
zaszalałam dziś poszłam po kilka ciuszków z bratową do ciuchacza ... a wyszłyśmy obie z wielkimi siatami hahaha nas puścić po zakupy ale zadowolona jestem bo bardzo dużo rzeczy kupiłam małemu to jeszcze sobie bluzke i marynarke wygrzebałam a co by mężowi smutno nie było - to spodenki mu zapodałam
reklama
zaszalałam dziś poszłam po kilka ciuszków z bratową do ciuchacza ... a wyszłyśmy obie z wielkimi siatami hahaha nas puścić po zakupy ale zadowolona jestem bo bardzo dużo rzeczy kupiłam małemu to jeszcze sobie bluzke i marynarke wygrzebałam a co by mężowi smutno nie było - to spodenki mu zapodałam
Dawaj foty