reklama
zaszalałam dziś poszłam po kilka ciuszków z bratową do ciuchacza ... a wyszłyśmy obie z wielkimi siatami hahaha nas puścić po zakupy ale zadowolona jestem bo bardzo dużo rzeczy kupiłam małemu to jeszcze sobie bluzke i marynarke wygrzebałam a co by mężowi smutno nie było - to spodenki mu zapodałam
No pokaz nawet gacie dla meza !
Pyscek
:)
oj dajcie chwilke zjem i wezme sie za sesyjke
Pyscek
Załączniki
Pyscek
aaaaaaaaaaaaaaaa boska bluzeczka też cem takąPrzyszła mi bluza z butiku - pierwszy raz coś tam kupiłam za całe 29 zł object zajebiaszcza Haha na zimę Zobacz załącznik 709488 Zobacz załącznik 709489
też superZobacz załącznik 709492
Zobacz załącznik 709493
Corka meza kupiła identyczna ! Jak zobaczyłysmy na wystawie to naciagnelysmy tatusia
Sierpniowa
Fanka BB :)
Dzisiaj chyba jakiś taki dzień na zakupy. Też miałam ochote do ciucha skoczyć ale w końcu nie poszłam. Cierpię na hroniczny brak pieniędzy...
Pyscek
u nas w srody zawsze taniej więc ludzi jak w mrowisku hihi ... ja coś sobie zachomikowałam kasy z poprzedniej wypłaty przeznaczone dla małego
Bubcia501
Fanka BB :)
U mnie ostatnio siostra w Polsce na ciuchach była to też mi kilka słodkich rzeczy kupiła, i ja ostatnio od jednej dziewczyny słodkie rzeczy kupiłam też bym się na ciuchy przeszła coś upolować, ale to już jak będę w Polsce
Viviene a ja z pytaniem do ciebie bo ty w takich naturalnych sposobach rozeznania, czym smarować dziecku buzke na spacer na mróz, też jakimś olejkiem czy specjalnym kremem ?
Viviene a ja z pytaniem do ciebie bo ty w takich naturalnych sposobach rozeznania, czym smarować dziecku buzke na spacer na mróz, też jakimś olejkiem czy specjalnym kremem ?
reklama