reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
zaszalałam dziś :p poszłam po kilka ciuszków z bratową do ciuchacza ... a wyszłyśmy obie z wielkimi siatami :D hahaha nas puścić po zakupy :D ale zadowolona jestem bo bardzo dużo rzeczy kupiłam małemu to jeszcze sobie bluzke i marynarke wygrzebałam :p a co by mężowi smutno nie było - to spodenki mu zapodałam :D

No pokaz :D nawet gacie dla meza !

oto moje łowy :
dla Jasia : IMG_4712.jpgIMG_4714.JPGIMG_4715.JPGIMG_4716.jpg te buciki mnie urzekły są słodkie :-D IMG_4718.jpg
dla mnie : to żółte to obrusik na ławę :) + czarną marynarkę ale nie ma na zdj bo jakoś nie wyszło :p IMG_4706.JPG
no i gacie dla męża :D IMG_4709.jpg

Załączniki

• IMG_4706.JPG
    IMG_4706.JPG
    94 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_4709.jpg
    IMG_4709.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_4712.jpg
    IMG_4712.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_4714.JPG
    IMG_4714.JPG
    82,3 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_4715.JPG
    IMG_4715.JPG
    92 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_4716.jpg
    IMG_4716.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_4718.jpg
    IMG_4718.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 52
Dzisiaj chyba jakiś taki dzień na zakupy. Też miałam ochote do ciucha skoczyć ale w końcu nie poszłam. Cierpię na hroniczny brak pieniędzy...

U mnie ostatnio siostra w Polsce na ciuchach była to też mi kilka słodkich rzeczy kupiła, i ja ostatnio od jednej dziewczyny słodkie rzeczy kupiłam :) też bym się na ciuchy przeszła coś upolować, ale to już jak będę w Polsce
Viviene a ja z pytaniem do ciebie bo ty w takich naturalnych sposobach rozeznania, czym smarować dziecku buzke na spacer na mróz, też jakimś olejkiem czy specjalnym kremem ?

reklama
Do góry