Dziewczyny a wogole mam brzuch bardziej wypukły z jednej storny to normalne ? Nie symetryczny i tez mnie to stresuje
Miałam tak pare razy dzidzi sie tak ułożyła!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a wogole mam brzuch bardziej wypukły z jednej storny to normalne ? Nie symetryczny i tez mnie to stresuje
Miałam tak pare razy dzidzi sie tak ułożyła!
Okrasc , zgwalcic , pobic .. I tu strach wieczorem przejsc sie kopenhaga .. Szczegolnie w dzielnicach zamieszkiwanych w wiekszosci przez nich.. Oni tu sie czuja jak u siebie .. Meczety , sklepy ich osiedla na ktore strach wejsc .. W szkolach dunskich gdzie chodza np muslimskie dzieci oni sie burza ze dzieci w boze narodzenie spiewaja koledy.. Ze sa dyskryminowani i nieszanowani.. Ale jak wolne sa swiateczne to chetnie z nich korzystaja.. Wiadomo nie wszyscy sa zli, ale im ich wiecej tym niebezpieczniej bo tak jak Emilia pisze, oni nie akceptuja stylu zycia innego niz ich wlasny.. A to juz chore glowy a niemalo takich maniakow...
Powiem Wam ze mnie to przeraża i zastanawiam sie czy ktoś coś z tym zrobi w końcu :/
Powiem Wam ze mnie to przeraża i zastanawiam sie czy ktoś coś z tym zrobi w końcu :/