reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No mam nadzieje ze poczuje w nocy ... Ale wstajemy o 3 samolot o 6 moze w samoxhodzie sie obudzi ... Ehhh wiesz jak to jest

reklama
Emenems wiem doskonale!!! Mój już nie raz mi robił takie numery, że umierałam ze strachu.
Ale dobrze się kończyło. I u Ciebie też tak będzie!!! :-)

A ja mam pytanie do dziewczyn mieszkających za granica. Czy sytuacja z "uchodźcami" jest faktycznie tak tragiczna?

Tak jest. Tv mydli oczy biednym tata z corka na rękach zaplakanym... To bezwzględni ludzie wychowujący swoje dzieci w trn sam sposob nie akceptujący innego stylu zycia niz swojego. Nie pracują i sie mnożą, i tylko wymagają.

Oni dostają za free socjal mieszkanie i kurs językowy z twoich podatków na kilka lat, kazdy inny musi za to wszystko zaplacic.

Strasznie sie boje ale zobacze jutro, w koncu brzuch nie boli nie ma krwawień ani nic tylko te pachwiny ale to co innego... Paulinas jutro po południu bede lezec w domu i polować na nia :)

Paulettah .. w Danii ogolnie jest bardzo duzo muslimow itp naprawde jak czasem patrze to mam wrazenie ze wiecej niz dunczykow .. Co do uchodzcow to wpuszczaja ich coraz wiecej .. I naprawde rozumiem rodziny z dziecmi naprawde uciekajacymi orzed wojna , ale wiekszosc z nich slyszac o dobrym socjalu, mieszkaniach, kasie , lepszym zyciu po prostu zjezdza sie i sciaga cale rodziny i tak z 3 osobowej robi sie 20 osob itd .. A robia sie tacy wybredni.. Teraz glosno o jakis dwoch ktorZy STRAJKUJA glodowo bo nie podobaja im sie mieszkania ktore dostali.. Inni z kolei ktorzy dostali mieszkania na mniejszej wysepce byli niezadowoleni bo im tam ZA NUDNO.. Ja uwazam ze to naprawde nie prowadzi do nixzego dobrego , jak tak dalej pojdzie...

reklama
Ja wiem ze ta cała sytuacja jest zła i jak czytałam o sytuacji w Grecji czy we Włoszech to sie za głowę łapałam bo jak ja mam sie czuć bezpiecznie jadąc na wakacje? Jak tak dalej pójdzie to sie będę bać wieczorem wracać do domu bo cię mogą zgwałcić czy zamordować ...

Do góry