reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienne czyli nosidełko całkowicie narazie odpada, to zawsze wydatek mniej :)
A wanienka też się nad tą z Ikei zastanawiam tylko szkoda że stojaka nie ma bo na ziemi ciężko kąpać :)
Nad ta kamoda kompielowa też się zastanawiałam Ale sama nie wiem czy chce ah muszę to przemyśleć jeszcze

reklama
Ja na komodę nie będę miała miejsca wiec kupuje wanienka anatomiczna ze stojakiem jest dość duża wiec na dłużej wystarczy :)

Emenems no cena super! To nie dużo naprawdę :)

Komoda to tylko jak macie sporo miejsca w łazience, o naprawdę duża jest. Ja mam nisko wannę, więc sobie nie wyobrażam kąpać w razie po cc, nachylając się. Nie mam też gdzie postawić, a wanienka ze stojakiem to i tak koło 80 zł, a ja za komodę używaną, ale jak nową dałam 120 zł, no i przewijak jest, więc wykąpię to od razu na dole w łazience ubiorę, bez latania na górę do sypialni. Inaczej jak sie ma jednopoziomowe mieszkanie inaczej w domu czy w dwupiętrowym mieszkaniu :) Wszystko trzeba przemyśleć pod kątem praktyczności na naszym metrażu :)

Emenems- no to okazja, bo ja nowe za ponad 200 czy prawie 300 zł widziałam gdzieś na necie

Vivienne- a wiaderko to do kąpieli?

simka tak, tummy tub. chciałam kupić przy Marysi ale dostaliśmy wanienke i sobie darowalismy, żałuję. Przy małych metrazach musi być wygodne, mam nadzieje ze się sprawdzi ;)

Vivienne- no ciekawa jestem tego wiaderka :) Lubię tajue dziwne wybnalazki. A to też chyba nie na długo starcza? Co? D ilu mies można dziecko w take wiaderko wsadzić?

Wg producenta do 2 czy nawet 3 lat, położna mówiła ze tak długo jak dziecko się mieści, choć zna przypadku ze nogi juz dyndaja ;) na razie Marysia na lalce testuje ale nie mam opcji z dodaniem zdjęcia chwilowo ;)

Dziewczyny które leczyły infekcje w ciąży i brały globulki dopochwowe, biorę teraz globulki robione na zamówienie na tego paciorkowca. Odczuwam skutki uboczne ciągnięcie w szyjce, pieczenie i takie uczucie jak na okres... nie wiem czy to normalnie czy mam się martwić

Sorry ze krzywo i podwójnie ale próbowałam z przeglądarki w telefonie i taki efekt ;) nie wiem czemu mi czasem aplikacja nie daje mi opcji załączenia zdjęcia :/

reklama
No ja mam dosc duza lazienke ale jak dokupie trzy szafy na ciuchy małej i nasze do łazienki plus kosz na brudy to tylko ta komoda wejdzie potem ew sama wanienkę pod prysznicem bede trzymac.

No wlanie mega promocja :) dzieki ze wyszło na moje uffff :)

Do góry