reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Iga, jak to mówią- kto bogatemu zabroni ;) jakby mnie było stać to kupiłabym od razu, jeśli większe się nie zmieści, bo spanie w ten sposób praktykowalam i bardzo nam odpowiadało

reklama
Vivienne ja też nie mam tych półśpiochów :) a wczoraj byłam w pepco :)
Ogólnie ubranka z pepco mają zaniżoną rozmiarówkę :)
Ja wczoraj zdjełam szczebel ki z jednej strony bo miałam dość spania z olinem po środku :) młody nawet zadowolony :)
Iga fajne łóżko, zawsze można później komuś odsprzedać :)

Iga- dlatego ja myślę o tym koszu mojżesza. Łóżeczka obok naszego łóżka nie wcisnę za nic, a w takim koszu to i piętro niżej dziecię zaniosę i będzie sobie mogło w nim leżeć, ewentualnie ten leżaczek kupię, ale to na dłuższą metę dla plecków niezdrowe. Waham się i na razie sama nie wiem co lepsze. Łóżeczko na pewno będzie jakieś miało :)

Juti- no to mam nadzieję, że na targach w Poznaniu w październiku tez będą, bo mam zamiar kupić wishbeara. A to zawsze ciut można zaoszczędzić

Ja akurat nad rożkiem się zastanawiam. Sporo osób mówi że niepraktyczny i niepotrzebny, ale ja na początku używałam i całkiem przydatny był. W razie co mam chyba jeszcze ten po Poli gdzieś, beżowy to uniwersalny

martusia- ja nie wiem, moze i była, bo kilka razy w regularnych odstępach czułam podskakiwanie i dopiero teraz jak to napisałaś uświadomiłam sobie, ze to mogła być czkawka. Polka to co chwila miała, a pod koniec ciąży to codziennie :)

Małe już kopie konkretnie, jak mi dzisiaj zasadziło kilka razy, to aż bolało.

Ulicha fakt ze rozmiarówka tam dziwna, moja dostała sukienke 98 i chodziła w niej na 1,5 roku z haczykiem, a w tym roku w bluzce na 5-6 lat a jeszcze 3 nie ma ;)
My Marysię przenieśliśmy do jej łóżka i odsunelismy od nas, ale się wysypiamy dobrze :) juz nam jednak ciasno było, jeszcze z brzuchem i tym rogalem

Mi się czasem dzidziuś tak czkawkowo odbija ale nie wiem czy to juz czkawka ;)

Ja jeszcze czkawki nie czuję. Właściwie to dopiero od jakichś 2-3 dni ruchy częstsze i wyraźniejsze się pojawiły. Ale wciąż nie na tyle, żeby czuć pod ręką. Ale robimy postępy! ;-)

Kurcze dziś to przsadzilam z lataniem .. za 15 siódma juz w sklepie byłam kończyła zakupy na urodziny potem przygotowywanie jedzenia jeszcze siostrzenica była malowałam ja i robiłam paznokcie i potem jeszcze sprzątanie firankę nowa kupiłam i 9 metrów prasowania i wieszania tylko brzuch bolał juz wieczorem 3 nospy przez cały dzień zjadłam :(

reklama
Padłam jak mucha ,normalnie film mi sie urwał :)

Tutti widziałam to na żywo i już po tym moj zapał jakoś minął.

Simka a Pola jakich rozmiarów była ?
Jak uda mi się odnaleźć zdjecie to wstawię. Moj miał 46cm i jak waga początkowa 2kg26dag to w krótkim czasie spadł do 1,5kg.
Teraz się śmiejemy bo z okruszka kawał chłopa się zrobił :)

Martusia jak na razie stres odpuścił. Plamienia minęły całkowicie ,maluch kopie jak szalony i dopóki brzuch twardnieniem nie przypomni jest całkiem ok.
Staram się byc dobrej mysli.
W końcu mam WAS ;)

Lepiej być przygotowanym i na 56 i na 62 zawsze mozesz zostawić dla kolejnego ;)
Moja znajoma urodziła tydzien temu i ta to ma kawał szczescia :) ponad 4,5kg :)
Więc fakt dzieci mogą byc duze.

Jutti777 fajny tj naleśnik jak ja to mowię :) Ja mam z Summer za zawrotne 8£ z rzepami.
Pokladam w nim wielkie nadzieje :)
Mam dokładnie ten żółty bo jedyny unisex jaki mieli.
ImageUploadedByForum BabyBoom1440897080.390722.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1440897019.724159.jpg

Aktina kobieto powoli ostrożnie i nie za duzo. W ciazy jestes jak nie odpoczniesz teraz to kiedy?
Dla dzidziusia siądź pięknie na pupie i relaksuj sie :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440897019.724159.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440897019.724159.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 39
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1440897080.390722.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440897080.390722.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 36
Do góry