reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1440874170.081153.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1440874188.280472.jpg ,
Co myslicie o takim rozwiazaniu??

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440874170.081153.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440874170.081153.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 74
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1440874188.280472.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440874188.280472.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 68
Emenems ,Paulettah, Innabajka ,mysiaka92
musicie sie zgrać i jednego dnia ubrać maluchy tak samo :D

Juti777 a jaki masz otulacz?
Ja obecnie tylko jeden dorwałam. Zamiast rożka beciku czy jak tam zwał. Żeby mojemu łatwiej było trzymać dziecko :)

A możecie mi nie wierzyć ,ale moj maz przez pierwszy miesiac syna na rece nie zabrał bo tak sie bał. Jasne głaskał ,przytulał ,ale to tyle.

Nie wiem czy kojarzycie pampersy dla wcześniaków. Moj miał takiego po kolana mimo ,że to juz 35tydz ciazy.
Jej nawet na pamiątkę mam schowanego :)

Ja tego polspiocha to 68 chyba wzielam bo 56 i 62 jakies takie mini mi się wydawały.

Marcepanek- my przy Polca to tych dla wcześniaków z happy uzywalismy

Marcepanku jak tam u Ciebie?

ja mam ale wszystko od rozmiaru 80 po Olim hahaha ;) musze kupic od 56 do 74-80. maz mowi zeby kupic dwa rozmiary 56 i 62 skoro dziecie moze byc duze, jesli nie styknie na pozniej ;) czekamy na extra kaske i zaczynam lowy.

rozka nie kupuje. Oli nie lubil. on kocha do tej pory swoj kocyk ktory mial w szpitalu, zawijalam go tylko w niego. karuzelek i innego typu zabawek tez nie. ewentualnie pozniej. musimy sie poznac, pozniej mozna dokupic- sklepy istnieja ;)

bladze po czelusciach YT, Oli z tata oglada bajke przed snem. lubie to :) mam jeszcze Warke 0% ;)

Marcepanku były super otulacze lekko ocieplane właśnie z tej firmy Whispbear. Zerknij u nich na stronie. Też były ze zniżką.

Ja go chcę do szpitala i potem w domu. A jak podnośnie to dokupie śpiworek. Rozka też nie chcę.

Iga fajna ta kołyska, ale może na krótko starczyć.

reklama
Do góry