reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Marcepanek
Emenems ,Paulettah, Innabajka ,mysiaka92
musicie sie zgrać i jednego dnia ubrać maluchy tak samo
Juti777 a jaki masz otulacz?
Ja obecnie tylko jeden dorwałam. Zamiast rożka beciku czy jak tam zwał. Żeby mojemu łatwiej było trzymać dziecko
A możecie mi nie wierzyć ,ale moj maz przez pierwszy miesiac syna na rece nie zabrał bo tak sie bał. Jasne głaskał ,przytulał ,ale to tyle.
Nie wiem czy kojarzycie pampersy dla wcześniaków. Moj miał takiego po kolana mimo ,że to juz 35tydz ciazy.
Jej nawet na pamiątkę mam schowanego
musicie sie zgrać i jednego dnia ubrać maluchy tak samo
Juti777 a jaki masz otulacz?
Ja obecnie tylko jeden dorwałam. Zamiast rożka beciku czy jak tam zwał. Żeby mojemu łatwiej było trzymać dziecko
A możecie mi nie wierzyć ,ale moj maz przez pierwszy miesiac syna na rece nie zabrał bo tak sie bał. Jasne głaskał ,przytulał ,ale to tyle.
Nie wiem czy kojarzycie pampersy dla wcześniaków. Moj miał takiego po kolana mimo ,że to juz 35tydz ciazy.
Jej nawet na pamiątkę mam schowanego
*martusia*
Marcepanku jak tam u Ciebie?
ja mam ale wszystko od rozmiaru 80 po Olim hahaha musze kupic od 56 do 74-80. maz mowi zeby kupic dwa rozmiary 56 i 62 skoro dziecie moze byc duze, jesli nie styknie na pozniej czekamy na extra kaske i zaczynam lowy.
rozka nie kupuje. Oli nie lubil. on kocha do tej pory swoj kocyk ktory mial w szpitalu, zawijalam go tylko w niego. karuzelek i innego typu zabawek tez nie. ewentualnie pozniej. musimy sie poznac, pozniej mozna dokupic- sklepy istnieja
bladze po czelusciach YT, Oli z tata oglada bajke przed snem. lubie to mam jeszcze Warke 0%
ja mam ale wszystko od rozmiaru 80 po Olim hahaha musze kupic od 56 do 74-80. maz mowi zeby kupic dwa rozmiary 56 i 62 skoro dziecie moze byc duze, jesli nie styknie na pozniej czekamy na extra kaske i zaczynam lowy.
rozka nie kupuje. Oli nie lubil. on kocha do tej pory swoj kocyk ktory mial w szpitalu, zawijalam go tylko w niego. karuzelek i innego typu zabawek tez nie. ewentualnie pozniej. musimy sie poznac, pozniej mozna dokupic- sklepy istnieja
bladze po czelusciach YT, Oli z tata oglada bajke przed snem. lubie to mam jeszcze Warke 0%
*martusia*
ladne kolorystycznie, pomyslowe ale na dluzsza mete niepraktycznie. bo jesli Ci maluch z tego wyrosnie musisz kupic albo normalne lozko albo rosnace na dostawke. wolalabym takie na dostawke jesli juz chociaz moj Aleksander bedzie mial swoje takie normalne, styknie do ponad 2 lat. jesli Ci sie podoba to bierz, Twoj gust wazniejszy
Juti777
Marcepanku były super otulacze lekko ocieplane właśnie z tej firmy Whispbear. Zerknij u nich na stronie. Też były ze zniżką.
Ja go chcę do szpitala i potem w domu. A jak podnośnie to dokupie śpiworek. Rozka też nie chcę.
Iga fajna ta kołyska, ale może na krótko starczyć.
Ja go chcę do szpitala i potem w domu. A jak podnośnie to dokupie śpiworek. Rozka też nie chcę.
Iga fajna ta kołyska, ale może na krótko starczyć.
Tutti_frutti_by-Iga
Ja chce tylko na poczatek zeby miec ja przy sobie. Lozeczko normalne tez bedzie miala. U Nas tez kosztuje jakies 600zl
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
To może kup od razu łóżeczko zwykle z wyjmowana barierka, po co dwa chyba że to nie problem, to czemu nie
reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Chce ti bo jest male i sie zmiesci przy lozku naszym a duze lozeczko Nie dam rady bo Nie mamy tyle miejsca! My juz prawie na Koncu przeprowadzki na szczescie ! Na weekend przyjechalismy z psami do agruturystyki jest cudownie!