reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1440865891.638305.jpgod siostry dostałam :) z pepcko jakby co :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440865891.638305.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440865891.638305.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 68
My na miejscu jesteśmy. Droga spokojna. 5h autem w tym godzina postoju żeby Paweł mógł pobiegac. Wytaszczylismy wszystko z auta i poszlismy do teściowej ale była zaskoczona. Od razu pokazała nam jakieś atrakcje, knajpki z dobrym i niedrogim jedzeniem w pobliżu. Teraz leże i odpoczywam bo brzuch pobolewa a reszta towarzystwa poszła na miasto na kolację.

Na targach szumisie były po 105 zeta, więc trochę taniej. :-)

A teraz byliśmy u rodzinki męża i dostałam od kuzynki ciuchy ciążowe po niej i kilka ciuszków dla małego po jej synku.
Super ho jak te ciążowe będą dobre to chyba nie będę musiała nic kupować dla siebie już poza płaszczem jakimś i butami.
A dls małego mam kilka par spodni jak już porośnie, bo niemowlęce wydała wcześniej komuś. :-)

Więc już nie mogę powiedzieć, że nic nie mam dla dziecka! :-)

reklama
Do góry