reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Pyscek ale pysznie wygląda,co to za cudeńko?
ja mysle ze minimum 2szuflady dla juniora za dużo niechce kupować
ja już tez po remoncie no w sumie jeszcze kuchnia ale to już raczej po nowym roku:-)

Fale dunaju - pierwszy raz robiłam :p znalazłam przepis na stronce i zrobiłam :)

Czy któraś z Was moze robiła usg 3D? Umówiłam sie na jutro i zastanawiam sie czy nie za wcześnie ( w sensie czy bedzie fajnie widać). W ogole zaczynam łapać stresa przed połowowym - nam 3 wrzesnia

ja też mam stresa przed połówkowym - mam 1.09 ... o matko ... a co do 3D też chciałam zrobić, ale ja jeszcze poczekam :)

reklama
Ja miałam włączany obraz 3D na ostatnim usg i mnie się bardzo podobało. Fotki są na fb.

Ja mam 10.09 połówkowe i echo serca młodego. Na razie jakoś się nie stresuję. Ale może dlatego, że jeszcze sporo czasu. Pewnie zacznę się stresować jak będzie bliżej terminu. Choć ostatnio byliśmy na usg ponad tydzień temu i wszystko było w jak najlepszym porządku. Bardziej się stresowałam tym pierwszym w 12-13 tygodniu. Oj, wtedy to wariowałam ze strachu...

ja uwielbiam złota polska jesień :) piękne słońce, babie lato i temperatury wrześniowe :) moja ulubiona pogoda na ślubie tez taka mieliśmy :)

My tez bralismy slub we wrzesniu! Dokladnie 6 wrzesnia bo to rocznica 1 randki hihihi

Zapraszam na ciasto :D Zobacz załącznik 707634
oj dziś się nazapierdzielałam ... ciasto, potem tymi szafami .. narazie odpoczynek a potem ciąg dalszy jak mi się zachce :D

Kusisz kusisz kobieto, ja mam ochote na dobre tiramisu :)

Ja miałam włączany obraz 3D na ostatnim usg i mnie się bardzo podobało. Fotki są na fb.

Ja mam 10.09 połówkowe i echo serca młodego. Na razie jakoś się nie stresuję. Ale może dlatego, że jeszcze sporo czasu. Pewnie zacznę się stresować jak będzie bliżej terminu. Choć ostatnio byliśmy na usg ponad tydzień temu i wszystko było w jak najlepszym porządku. Bardziej się stresowałam tym pierwszym w 12-13 tygodniu. Oj, wtedy to wariowałam ze strachu...
Juti, nawet mi nie mów o tym genetycznym z 12go tygodnia.... Papa wyszedł mi beznadziejny ( przez wiek i wywiad) i w te pędy robiłam nifty, uff masakra co wtedy przeżyłam, nie zycze nikomu

Ja mam 1.09 ide z moim mezem i tez sie juz doczekac nie moge bo ostatnio jak przylozyl policzek do brzucha to zostal niezle skopany hah :D

To ja idę w poniedziałek i trochę dupka bo mąż musi z Marysią posiedzieć, a mi się bzdurnelo ze ona wtedy w przedszkolu będzie i pójdziemy razem...

reklama
Do góry