reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Witam wszystkie Panie :)

Ponawiam moją prośbę dotyczącą udzielenia Waszej pomocy. Jestem studentką Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach na Wydziale Zdrowia Publicznego - kierunek dietetyka. Piszę pracę licencjacką na temat odżywiania kobiet w ciąży i do tego potrzebuje właśnie Waszej pomocy by móc ją ukończyć :)

Pomoc nie będzie wielka z waszej strony, ale dla mnie jakże potrzebna. Naprawdę czekam na dobre dusze, które zgodzą się pomóc. Proszę by zgłosiły się do mnie wiadomością na adres e-mail: aska9326@wp.pl

Mam nadzieję, że moja prośba nie pozostanie bez reakcji z Waszej strony ;)

reklama
ooo jacie kobietki to żeś Cie mi dowaliły ... czyli ja muszę całą komodę zagospodarować + 2 szafki w szafie ... narazie tyle zobaczymy co będzie dalej :p najwyżej swoje ubrania będę wyrzucać :D

U nas dzis super pogoda, ja tam wole jesien i deszcz :) jakos wiecej mi sie chce i energia dopisuje.

Jutro ktos przyjezdza po stara kanape (oddalam za darmo) to bedzie wiecej miejsca :)

Trzymajcie kciuki zeby pogodowy entuzjazm sprawil ze dzis moje sciany sie wyszlifuja i zagruntuja do malowania :( eh..

dziewczyny ja juz ispowiedzialm do pani z ta prośbą o pomoc fajna książkę dostałam z gramaturami produktów różnych, ciekawa sprawa jakby ktoś miał czas to polecam :) no I pomoc można wiadomo jak czasem trudno materiały do pracy na uczelnie zebrać :)

BBosze doczytałam was ale z ostatnich 2 dni bo więcej nie mam chęci, lenia złapałam po tym 6 dniowym urlopie w górach :(

Ja przez ostanie 3 dni myłam okna bo się już prosiły a mam ich nie małp bo ok 20 szt. :( mąż mnie z tym gonił juz przed urlopem wiec się podałam i zrobiłam, mam spokój ;)

A nas remont czeka, chcemy na jesień zacząć robić górę, tj, 2 pokoje jeden dla nas czyli sypialnie i drugi dla dzieci :) trzeba gładź położyć, mój zrezygnował z pomocy teściów (chcieli nająć fachowcae coby nam to zrobił ale mój odmówił ), podłogi zrobić i drzwi wprawić :) czuje ze bedzie masakra

Ja dla Olina mia łam jedna 4 szufladowa komodę, twraz kolega wchodzi juz mi do mojej komody i szafy :) Romie trzeba będzie kupić nową komodę, bo nie mam jak się pomieścić a ro jeszcze zima będzie to będzie grubo :)

Widzę że u was remonty.myśmy robili pod koniec maja .
Zauważyłam, że mòj synus jakoś ciepło lubny i im gorecej na podwórku tym częściej go czuję. A jak się przewrocę na plecy to bardzo szybko dostaje kopniaki,że mu to nie pasuje.

Zapraszam na ciasto :D 20150828_155937.jpg
oj dziś się nazapierdzielałam ... ciasto, potem tymi szafami .. narazie odpoczynek a potem ciąg dalszy jak mi się zachce :D

Załączniki

• 20150828_155937.jpg
    20150828_155937.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 65
Pyscek ale pysznie wygląda,co to za cudeńko?
ja mysle ze minimum 2szuflady dla juniora za dużo niechce kupować
ja już tez po remoncie no w sumie jeszcze kuchnia ale to już raczej po nowym roku:-)

reklama
Czy któraś z Was moze robiła usg 3D? Umówiłam sie na jutro i zastanawiam sie czy nie za wcześnie ( w sensie czy bedzie fajnie widać). W ogole zaczynam łapać stresa przed połowowym - nam 3 wrzesnia

Do góry