reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja dziś pospałam do 9 :-D
Od paru dni dokucza mi ból kręgosłupa w okolicy lędźwiowej :no:
Jutro w końcu wolne ale nie odpocznę bo panele part 2 :crazy:

reklama
A ja czekam na dostawę mebli :D miałam dostać smsa os kierowcy ale nic nie dostałam :( niby 13-16 powinien być więc czekam :)

Bo ja mam 6 na plusie a ostatni tydzien kilo ! I probuje dojść jak to sie stało ....

No nic - bede uwazac dalej :)

Ja rozumiem ale ja niedługo będę wyglądać jak kulka a Ty nie heheh :p sama sobie winna jestem ale ja nigdy nie trzymałam żadnej diety, byłam wczoraj w Bioway i jadłam rolade żurawinową mmmmm mega mega mogłabym jeść codziennnie

Krzywa cukrowa zaliczona wczoraj, glukoza nie taka zła, ale zapach plastikowego kubeczka powodował mdłości, najgorsze to czekanie na kolejne pobranie krwi, mdli, odbija i dziecko zrobiło się megaaktywne, bo to na pewno nie były jelita, :-) wypychanie i rozpychanie się z każdej strony.
Wcześniej planowałam, ze wkropię sok z cytryny, ale potem pomyślałam, że nie ja pierwsza i nie ja ostatnia, jak zwymiotuję to będzie ciekawie, sprawdziłam tylko gdzie jest najbliższy zlew / toaleta. Ale było ok. Widziałam już wyniki i też ok.

reklama
A po południu było usg połówkowe i odbiór wyników z amnio: kariotyp żeński prawidłowy :-)
czyli dziewczynka 395 g żywej wagi i jeśli dobrze przyuważyłam to ponad 19 cm długości :-)
tradycyjnie podczas usg nie było współpracy: poprzednio ułożyła się poprzecznie, a wczoraj głowę miała pod pępkiem i tak się wywijała, że dopiero po drugiej próbie po chodzeniu po schodach udało się obejrzeć częściowo serce ale bez przegród. A twarzoczaszka, jak napisane na sprawozdaniu z badania - niemożliwa do oceny w trakcie badania. Znaczy dziewczynka wstydliwa :-)

Do góry