reklama
Piszecie o mieszkaniach, my z M mieszkamy na 36 m i tez kombinujemy obecnie co robić. szukamy czegoś większego lub jeszcze z rok-półtora pomieszkamy tu, a później szukamy większego. a moze trafi się jakiś domek, to już w ogóle przyszłościowo będzie
Ewka , najważniejsze że cukier ok
Zamówiłam dziś pokrowce na krzesła do salonu, mam tak zmasakrowane krzesła przez koty że az wstyd Zobacz załącznik 707571Zobacz załącznik 707572
Haha u mnie to samo tez kupiłam ostatnio w ikea nowe bo tragedia
Pyscek
:)
widzę że wszędzie remonty hihi ... u mnie teść właśnie skończył mi szafę w przedpokoju wreszcie mam dużą z lustrem teraz tylko umyć całą i mogę działać z szafami hihi ...
ile półek przeznaczacie dla maluszka ?? ja narazie mam 2 szuflady w komodzie, ale obawiam się że za mało będzie ...
ile półek przeznaczacie dla maluszka ?? ja narazie mam 2 szuflady w komodzie, ale obawiam się że za mało będzie ...
Joa.Le
Fanka BB :)
Hej
Ja wczoraj znowu na imprezie byłam Tym razem z okazji zakończenia mojej budowy na ponad 400 osób bez osób towarzyszących w stoczni. Ale się wytańczyłam! Córka chyba lubi takie szaleństwa bo grzeczna była i nie narzekała, że w szpilkach latam Tylko teraz stopy mogą mi odpaść. Wstałam po 10 i muszę iść znowu spać.
Dzisiaj za to na urodziny do kolegi idziemy. Niech te wakacje się juz kończą! Wy juz po remontach, a ja jeszcze kosztorysu łazienki nie zrobiłam. A gdzie tu materiały, fachowcy itp!
Wczoraj Lea (imię robocze) pierwszy raz ojca kopnęła i to jest z tego wszystkiego najważniejsze!
Ja wczoraj znowu na imprezie byłam Tym razem z okazji zakończenia mojej budowy na ponad 400 osób bez osób towarzyszących w stoczni. Ale się wytańczyłam! Córka chyba lubi takie szaleństwa bo grzeczna była i nie narzekała, że w szpilkach latam Tylko teraz stopy mogą mi odpaść. Wstałam po 10 i muszę iść znowu spać.
Dzisiaj za to na urodziny do kolegi idziemy. Niech te wakacje się juz kończą! Wy juz po remontach, a ja jeszcze kosztorysu łazienki nie zrobiłam. A gdzie tu materiały, fachowcy itp!
Wczoraj Lea (imię robocze) pierwszy raz ojca kopnęła i to jest z tego wszystkiego najważniejsze!
aktina
Fanka BB :)
pyscek noo może być za mało ja planuje taki słupek w szafie 50 szer x 2m wys i 55 glebokie to jest podzielone na 4 półki .. ale może 3 wystarczy i obok 3 szuflady taki standardowe tez na 50 szer o ile zmieszcze swoje ubrania w nowych meblach zaraz zobaczę hehe
uf przyszedł sms od kierowcy, będą meble dzisiaj
uf przyszedł sms od kierowcy, będą meble dzisiaj
Byłam dzisiaj w lumpku i cuda nakupowałąm temu mojemu dzieciowi. Najwyżej jak lekarz się pomylił, to wyślę ktorejś z Was Bo typowo chłopięce
I za wszystko zapłąciłam zawrotną ceną 5,95 zł co wychodzi aż 66 groszy za sztukę Nowy lumpek odkryłam. Na wieszakach mają cenę dnia, a w koszach (gdzie zwykle sa te małe) dzisiaj mieli po 8,9 kilo tylko
I za wszystko zapłąciłam zawrotną ceną 5,95 zł co wychodzi aż 66 groszy za sztukę Nowy lumpek odkryłam. Na wieszakach mają cenę dnia, a w koszach (gdzie zwykle sa te małe) dzisiaj mieli po 8,9 kilo tylko
Załączniki
reklama
Vivienne- ja niby od maja się lenię, ale tak mi dobrze było spać do 9
atkina- to ja wolę jednak mieć ciut świętego spokoju w domu
Paulina- państwowe. My oboje pracujący i jeszcze dostała plus jeden punkto, bo braliśmy udział w zeszłorocznej rekrutacji (a sie nie dostała), ale sporo było zgłoszeń odrzuconych
A wszystki mam co najmniej 10 minut drogi od domu (z Polą to 15), więc blisko. Małe miasto to daleko nie mam. No a Twoi dostają punkt dodatkowy bo dwóch na raz.
Emenems- ale pyszności
ewkam- no to masz glukozę za sobą Gratuluję córeczki
I dla Młodej też coś, co by jej smutno nie było, ale już drożej, bo koło 13 zł
atkina- to ja wolę jednak mieć ciut świętego spokoju w domu
Paulina- państwowe. My oboje pracujący i jeszcze dostała plus jeden punkto, bo braliśmy udział w zeszłorocznej rekrutacji (a sie nie dostała), ale sporo było zgłoszeń odrzuconych
A wszystki mam co najmniej 10 minut drogi od domu (z Polą to 15), więc blisko. Małe miasto to daleko nie mam. No a Twoi dostają punkt dodatkowy bo dwóch na raz.
Emenems- ale pyszności
ewkam- no to masz glukozę za sobą Gratuluję córeczki
I dla Młodej też coś, co by jej smutno nie było, ale już drożej, bo koło 13 zł
Załączniki