reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ewka , najważniejsze że cukier ok:)

Zamówiłam dziś pokrowce na krzesła do salonu, mam tak zmasakrowane krzesła przez koty że az wstyd :D CAM01130.jpg51c3c7cac0774a33gen.jpg

Załączniki

• CAM01130.jpg
    CAM01130.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 74
  • 51c3c7cac0774a33gen.jpg
    51c3c7cac0774a33gen.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Piszecie o mieszkaniach, my z M mieszkamy na 36 m i tez kombinujemy obecnie co robić. szukamy czegoś większego lub jeszcze z rok-półtora pomieszkamy tu, a później szukamy większego. a moze trafi się jakiś domek, to już w ogóle przyszłościowo będzie :)

widzę że wszędzie remonty :p hihi ... u mnie teść właśnie skończył mi szafę w przedpokoju wreszcie mam dużą z lustrem :D teraz tylko umyć całą i mogę działać z szafami :) hihi ...
ile półek przeznaczacie dla maluszka ?? ja narazie mam 2 szuflady w komodzie, ale obawiam się że za mało będzie ...

Hej:)
Ja wczoraj znowu na imprezie byłam :) Tym razem z okazji zakończenia mojej budowy na ponad 400 osób bez osób towarzyszących w stoczni. Ale się wytańczyłam! Córka chyba lubi takie szaleństwa bo grzeczna była i nie narzekała, że w szpilkach latam :) Tylko teraz stopy mogą mi odpaść. Wstałam po 10 i muszę iść znowu spać.
Dzisiaj za to na urodziny do kolegi idziemy. Niech te wakacje się juz kończą! Wy juz po remontach, a ja jeszcze kosztorysu łazienki nie zrobiłam. A gdzie tu materiały, fachowcy itp!
Wczoraj Lea (imię robocze) pierwszy raz ojca kopnęła :) i to jest z tego wszystkiego najważniejsze!

pyscek noo może być za mało :) ja planuje taki słupek w szafie 50 szer x 2m wys i 55 glebokie :)to jest podzielone na 4 półki .. ale może 3 wystarczy :) i obok 3 szuflady taki standardowe tez na 50 szer :p o ile zmieszcze swoje ubrania w nowych meblach zaraz zobaczę hehe

uf przyszedł sms od kierowcy, będą meble dzisiaj :):)

Joa mój Olek tańce chyba tez lubi :) ja po tej amnio to szpilki odpuściłam i kupilam takie niskie cichobiegi haha ale. calkiem ładne hehe w poprzedniej ciąży rodziłam w kwietniu ale ma sylwestra całą noc tez w szpilkach i było ok ;) :)

Byłam dzisiaj w lumpku i cuda nakupowałąm temu mojemu dzieciowi. Najwyżej jak lekarz się pomylił, to wyślę ktorejś z Was :p Bo typowo chłopięce ;)
DSC07070.jpgDSC07071.jpgDSC07073.jpgDSC07074.jpg

I za wszystko zapłąciłam zawrotną ceną 5,95 zł co wychodzi aż 66 groszy za sztukę :p Nowy lumpek odkryłam. Na wieszakach mają cenę dnia, a w koszach (gdzie zwykle sa te małe) dzisiaj mieli po 8,9 kilo tylko

Załączniki

• DSC07070.jpg
    DSC07070.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC07071.jpg
    DSC07071.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC07073.jpg
    DSC07073.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC07074.jpg
    DSC07074.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Vivienne- ja niby od maja się lenię, ale tak mi dobrze było spać do 9 :p

atkina- to ja wolę jednak mieć ciut świętego spokoju w domu :)

Paulina- państwowe. My oboje pracujący i jeszcze dostała plus jeden punkto, bo braliśmy udział w zeszłorocznej rekrutacji (a sie nie dostała), ale sporo było zgłoszeń odrzuconych
A wszystki mam co najmniej 10 minut drogi od domu (z Polą to 15), więc blisko. Małe miasto to daleko nie mam. No a Twoi dostają punkt dodatkowy bo dwóch na raz.

Emenems- ale pyszności

ewkam- no to masz glukozę za sobą :) Gratuluję córeczki :)

I dla Młodej też coś, co by jej smutno nie było, ale już drożej, bo koło 13 zł :)
DSC07069.jpg

Załączniki

• DSC07069.jpg
    DSC07069.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 47
Do góry