reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No niby to co jest tutaj jest z oddziałem niemowlęcym od roku już i takich bym szukała kirde 2,5 roku to długo jak sobie pomyśle na siedzenie w domu a na nianie nas nie stać bo cała pensje oddam za dwójkę sobie życzą od 12-15 zł za godzinę masakra

Hejka. Ja próbowałam rano trochę odespać. Ale skończyło się takim półsnem... jak tak dalej pójdzie to się wykończę.
Nad ranem byłam siku i tak mi się słabo zrobiło i w głowie zakołowało że musiałam męża wołaniem obudzić żeby mi pomógł wstać, bo bałam się przewrócić... :-(

Teraz chodzę jak zombie... A ja w dzień spać za bardzo nie umiem, więc nie wiem co dziś będzie.

Ja na razie o żłobkach itp nie myślę. Będę to ogarniać jak już młody z nami będzie.

Na razie muszę ogarnąć jego pojawienie się i wszystko czego będzie potrzebował.

Ja dzis wstalam trzema lewymi nogami
Pierwsza to moja bezsenność od 4-5
Druga lewa noga to wycinka drzew w lesie obok od 5 rano z 20 pił mi jeździło boze co za debile chyba zglosze to gdzies ... Bo bedzie nowe osiedle budowane ....

A trzecia lewa noga to standard bo jestem e ciazy .d
Do tego telefonu zapomnialam do pracy maz jechał mi przywieźć i wogole

Ale za to taki sobie lunch zafundowałam w pracy bo dzis nie robie jedzienia bo wyjeżdżamy w nocy

ImageUploadedByForum BabyBoom1440750497.803088.jpg
Paj to taka tarta z jajek i boczku taka zapiekana i warzywka u pomidorki konserwowe :)
Musiałam humor sobie poprawic bo jeszcze moja kolezanka z biura dzis chora i sama jestem - ona jak pomyślała ze ja mam urlop to sie az rozchorowała ze sama bedzie pracoeac tydzien ahahaahah

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440750497.803088.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440750497.803088.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 45
U nas są w mieście trzy przedszkola. nasze fajne z daleka ludzie się zapisywali z okolicznych wiosek niby limit był ale chyba nowa grupe utworzyli i przyjęli wszystkich także z miejscami nie było problemu tylko kryterium wieku trzeba było spełnić :) wiec to był pierwszy rok teraz będzie drugi ale Anita chodziła od skonczenia dwóch lat bo akurat przy tym przedszkolu był taki projekt dla bezrobotnych rodziców -darmowe przedszkole dla dzieci od roku do 3 lat :) no I ja byłam bezrobotna (na stażu akurat w gminie ) i tam się o tym dowiedziałam i zdałam ja zapisać bo tylko 20 miejsc było :) wiec to już od dawna przedszkolak hehe teraz dalej jest ten klub tylko ze płatny juz ale małego od roku też planuje wysłać :)

Uff ja dziś spałam całkiem całkiem ;) wczoraj obyło się bez słodyczy z czego jestem dumna no i tak ma zastać może waga nie będzie tak skakać. Biorę się za śniadanie

reklama
My mamy sporo przedszkoli ale z tego co widzę nie za dużo żłobków a ja po roku muszę wracać do pracy :szok:

Nie wiem czy dostaniemy sie do "bezpłatnego żłobka" a na płatny nas nie stać bo pochłonie moją wypłatę

Do góry