reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
50 zł w portfelu, wydaj na coś słodkiego żeby okres był łatwiejszy 😂
Z Prożkiem 87 zł 😛 Nowy cykl nowe nadzieje choć nie wiem czy się będziemy starać bo mąż znów mówi , że to znak by zostać z tym co mamy i nie komplikować. Chciałabym by to była wspólna decyzja a nie moje naciski. Najwyżej zajmę się swoim zdrowiem , zrobię zabieg który odłożyłam przez starania i trochę schudne by w lecie bez obaw ubierać miniówki 😁

Ja zrobiłam progesteron, czekam na wyniki, może się wyjaśni skąd to plamienie. Powiedzcie mi duphaston nie wychodzi w badaniu? ostatni brałam wczoraj rano, kolejny dopiero po pobraniu :)

reklama
Do góry