reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Gratuluję i uspokajam: najważniejszy jest przyrost, dwie koleżanki miały podobny poziom bety w okolicach okresu i obie miały ładne przyrosty, a dzieciaczki zdrowe.

Pytanie czy w okolicach okresu czy 14dpo bo to nie jest tożsame 🤷‍♀️
W sumie jak przejrzałam teraz posty @Ewaa1992 to u niej to 13dpo nie jest jakoś potwierdzone więc nie wiadomo. Równie dobrze może być i 10 i 8

reklama
To super że się udało 😁 mi raz nie wystawili recepty ale może dlatego że były to leki od psychiatry.drugi raz jak potrzebowałam antybiotyk na anginę to wystawili receptę ale dopiero po tym jak zadzwonili do mnie na telekonsultacje
Mi na receptomacie zawsze bez problemu wystawiają receptę na Ketrel 😅 kiedyś bardzo często używałam go co 1-2 miesiące i nie było problemu nigdy

Mi na receptomacie zawsze bez problemu wystawiają receptę na Ketrel 😅 kiedyś bardzo często używałam go co 1-2 miesiące i nie było problemu nigdy
Ja miałam nawet problem u siebie w przychodni żeby mi wystawili i musiałam dostarczyć zaświadczenie od psychiatry że używam i wtedy bez problemu 🤣 może tak ch*jowo trafiam 🤣🤣🤣 na receptomacie potrzebowałam kiedyś antybiotyk na anginę bo zaraziłam też narzeczonego i dzwonili do mnie po co mi ten antybiotyk,ale po konsultacji wystawili 🤣 może dlatego że to była niedziela to takie cyrki

reklama
Do góry