reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Progesteronu nie oznaczyłaś?
Bo oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale troszkę niska te beta jak 13dpo i cienie już chyba od piątku jak dobrze pamiętam?
przy piątku cień był tak słaby, że ledwo było go widać . Dzisiaj już ładna kreska nawet jak robiłam koło południa kolejny . A beta fakt , niska . Nie napawa optymizmem …

Załączniki

• IMG_7697.jpeg
    IMG_7697.jpeg
    86 KB · Wyświetleń: 38
przy piątku cień był tak słaby, że ledwo było go widać . Dzisiaj już ładna kreska nawet jak robiłam koło południa kolejny . A beta fakt , niska . Nie napawa optymizmem …
Gratuluję i uspokajam: najważniejszy jest przyrost, dwie koleżanki miały podobny poziom bety w okolicach okresu i obie miały ładne przyrosty, a dzieciaczki zdrowe.

reklama
Cześć Dziewczyny! Weszłam tu wczoraj przypadkiem i przeczytałam temat od deski do deski 🙆‍♀️ trzymam za Was wszystkie mocno kciuki ♥️

Staramy się czwarty miesiąc, więc poproszę na ławeczkę, bo kolejny test dopiero 6.3. Ale mam pytanie z innej beczki. Od początku starań monitoruję owulację testami, ale nigdy nie miałam takiej mocnej czerwonej krechy. Maks to taki jak na zdjęciu z 17DC. W poprzednich cyklach było tak samo, potem już spada. W styczniu badałam progesteron 7 dni po najciemniejszej kresce i był na poziomie 26, wiec wychodzi, że owulacja była… testy robię raz dziennie popołudniu. Czy któraś z Was też tak miała?
IMG_2350.jpeg

Do góry