@olaf12355 robiłaś test ?
reklama
Lina_88
Zaangażowana w BB
TrzymamyDziewczyny, byłam dziś na rozmowie w miejscu moich marzeń jeśli chodzi o pracę, trzymajcie mocno kciuki do 15 stycznia proszę. Jak dostanę tą pracę to się chyba popłaczę ze szczęścia
niezapominajka876
Fanka BB :)
Zdradza jeśli dostanę tą pracę, nie chce zapeszaćZdradź tajemnice co to za miejsce ? Czym się zajmuje ?
MamaR
Ja osiwieje ! Rano miałam trochę jasnej krwi na papierze , poszłam do pracy z myślą że mam okres a tu nic Cały czas czysto. Eh zwariować idzie. Zrobiłam oczywiście test i znów jakiś cień jest. Czyżby te testy wszystkie pokazywały testową? Jak się do jutra nic nie rozkręci to jadę na badanie krwi to będzie jasna sytuacja. Owulacja była bo progesteron był 11.5 jak ostatnim razem badałam krew. Kiepskiej jakości ale była.
93kora
Pokaż zdjęcieJa osiwieje ! Rano miałam trochę jasnej krwi na papierze , poszłam do pracy z myślą że mam okres a tu nic Cały czas czysto. Eh zwariować idzie. Zrobiłam oczywiście test i znów jakiś cień jest. Czyżby te testy wszystkie pokazywały testową? Jak się do jutra nic nie rozkręci to jadę na badanie krwi to będzie jasna sytuacja. Owulacja była bo progesteron był 11.5 jak ostatnim razem badałam krew. Kiepskiej jakości ale była.
klaudia16
komisja testowa czeka na zdjęcie a tak poważnie to strasznie zagmatwane to jest u ciebie , kreska jest ,nie ma , jest krew nie ma . Jak na 13 dpo to wydaje mi się że ta kreska już powinna być widoczna , tym bardziej że wczoraj też pisałaś o cieniu .Jakiej marki masz te testy ? Na żywo jest różowa ? Może kup jeszcze jakiś inny testJa osiwieje ! Rano miałam trochę jasnej krwi na papierze , poszłam do pracy z myślą że mam okres a tu nic Cały czas czysto. Eh zwariować idzie. Zrobiłam oczywiście test i znów jakiś cień jest. Czyżby te testy wszystkie pokazywały testową? Jak się do jutra nic nie rozkręci to jadę na badanie krwi to będzie jasna sytuacja. Owulacja była bo progesteron był 11.5 jak ostatnim razem badałam krew. Kiepskiej jakości ale była.
MamaR
Na zdjęciu nie widaćPokaż zdjęcie
Załączniki
93kora
No nie widać. Ja na Twoim miejscu poszłabym na betę, być może trzeba wywołać okres jak jest plamienie potem znika i jest.Na zdjęciu nie widać
reklama
MamaR
Cały ten cykl jest dziwny ! Testy różnych firm kupuje żeby nie było że wadliwe , kreski raczej szare niż różowe. Myślę że dzień przed miesiączką by były różowe a nie jakieś testy ale wkurza mnie to że jakieś plamienia mam od trzech kilku dni. Wcześniej miałam najwyżej dzień przed miesiączką a teraz jakieś cyrki.komisja testowa czeka na zdjęcie a tak poważnie to strasznie zagmatwane to jest u ciebie , kreska jest ,nie ma , jest krew nie ma . Jak na 13 dpo to wydaje mi się że ta kreska już powinna być widoczna , tym bardziej że wczoraj też pisałaś o cieniu .Jakiej marki masz te testy ? Na żywo jest różowa ? Może kup jeszcze jakiś inny test