reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Hej Dziewczyny
☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Wracam.
Wszystkie powiadomienia znikły, wiem że chyba ktoś pytał o mnie.
Nie zaglądałam bo 1. Młyn w pracy, zmiana szefa, roszady , podsumowania poprzedniego roku 2. Leczyliśmy się na to ureo 3. Trochę chyba też chciałam odpocząć
A zatem..
Przeleczylismy się na uraplazme... zrobiłam wymaz
I to kurestwo nadal jest
W lutym mieliśmy podchodzić do stymulacji w procedurze...odsunęliśmy to w czasie, miałam nadzieję na marze.
I teraz lipa nie wiem co dalej.
moze zrobic w innym laborartoum ? Badanie bylo wykonane w Diagnostyce. S ostatnio slyszalam ze oni maja kiepskie maszyny i w ogole jakosc.
co myślicie? Te bardziej doświadczone?
Brać znowu antybiotyk czekać kolejny miesiąc?
Czy zrobic stymulacje i ew później antybiotyk?
W ogóle już nie wiem czy ja chce dalej walczyć, bo dla mnie to już walka o znikome procenty.
W międzyczasie tsh mi wywaliło.. nigdy takiego nie miałam 2.5! Endo dala mi eutyrox25 x1.
Pozdrowienia dla Wszystkich!

@penguinlicious widzę, ze u Ciebie IUI bez sukcesu.
I jaki masz plan dalej ?

Hej Dziewczyny
☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Wracam.
Nie zaglądałam bo 1. Młyn w pracy, zmiana szefa, roszady , podsumowania poprzedniego roku 2. Leczyliśmy się na to ureo 3. Trochę chyba też chciałam odpocząć
A zatem..
I to kurestwo nadal jest
W lutym mieliśmy podchodzić do stymulacji w procedurze...odsunęliśmy to w czasie, miałam nadzieję na marze.
moze zrobic w innym laborartoum ? Badanie bylo wykonane w Diagnostyce. S ostatnio slyszalam ze oni maja kiepskie maszyny i w ogole jakosc.
W ogóle już nie wiem czy ja chce dalej walczyć, bo dla mnie to już walka o znikome procenty.
W międzyczasie tsh mi wywaliło.. nigdy takiego nie miałam 2.5! Endo dala mi eutyrox25 x1.

I jaki masz plan dalej ?
Cześć!
To ja o Ciebie pytałam 😊 Fajnie wiedzieć co u Ciebie, ale już mało fajnie, że ta cholerna urea nie chce się odczepić 🙄 Ja robiłam w Alabie cały pakiet MUCHa, no ale u mnie też wyszło wszystko prawidłowo. Możesz zrobić dla porównania. A kontaktowałaś się z lekarzem, co zrobić w tej sytuacji? Ja bym chyba nie podchodziła do procedury bez pewności, że nie pozbyłam się cholerstwa. Domyślam się, że myśl o kolejnym przekładaniu wszystkiego w czasie może dobijać…

Tak, u mnie bez sukcesu i tak sobie myślę, że to byłby cud, gdyby pykło za pierwszym razem. Trochę zabolało, ale właśnie dzisiaj skończyłam brać letrozole, w piątek idę na monitoring i podejrzewam, że za tydzień w poniedziałek będzie kolejne IUI. Tym razem z troszkę inną strategią podejdziemy 😏

Cześć!
To ja o Ciebie pytałam 😊 Fajnie wiedzieć co u Ciebie, ale już mało fajnie, że ta cholerna urea nie chce się odczepić 🙄 Ja robiłam w Alabie cały pakiet MUCHa, no ale u mnie też wyszło wszystko prawidłowo. Możesz zrobić dla porównania. A kontaktowałaś się z lekarzem, co zrobić w tej sytuacji? Ja bym chyba nie podchodziła do procedury bez pewności, że nie pozbyłam się cholerstwa. Domyślam się, że myśl o kolejnym przekładaniu wszystkiego w czasie może dobijać…

Tak, u mnie bez sukcesu i tak sobie myślę, że to byłby cud, gdyby pykło za pierwszym razem. Trochę zabolało, ale właśnie dzisiaj skończyłam brać letrozole, w piątek idę na monitoring i podejrzewam, że za tydzień w poniedziałek będzie kolejne IUI. Tym razem z troszkę inną strategią podejdziemy 😏
No wiesz cuda sie jednak zdarzaja :)
to już drugi cykl ...nooo ale ten czas zapitala.
Trzymam kciuki❤️

a Ty robilas wymaz czy z moczu?
Ja miałam pobierany wymaz z szyjki.
Ciekawa jestem co jest bardziej dokładniejsze.
No i I mnie te objawy które miałam i myślę że to były dzięki ureo zniknęły.

Hej Dziewczyny
☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Wracam.
A zatem..
I to kurestwo nadal jest

I jaki masz plan dalej ?
Jejku mega ci współczuję, ja leczyłam kilka miesięcy i dopiero jak w zasadzie sama powiedziałam lekarzowi jaki antybiotyk i na jaki czas chce to mi zniknęła urea.
Trafiłam tylko na jednego lekarza któremu faktycznie moje wyniki z diagnostyki nie pasowały i chcial powtarzać badanie w innym labie twierdząc że będzie lepiej rozpisana wrażliwość na antybiotyki, ale ostatecznie wszystko miałam w diagnostyce.
Co do stymulacji się nie wypowiem bo nie miałam i nie wiem nic na ten temat

No wiesz cuda sie jednak zdarzaja :)
to już drugi cykl ...nooo ale ten czas zapitala.
Trzymam kciuki❤️

a Ty robilas wymaz czy z moczu?
Ja miałam pobierany wymaz z szyjki.
Ciekawa jestem co jest bardziej dokładniejsze.
No i I mnie te objawy które miałam i myślę że to były dzięki ureo zniknęły.
Dziękuje 😊 Dla mnie nadal cudem będzie jak pyknie choćby i za drugim razem. Tylko żeby w końcu pykło 😄

Robiłam wymaz z szyjki.

reklama
Hej, ja miałam testować 28 w piątek ale okres przyszedł dziś, nie wiem dlaczego bo zawsze nawet po ciąży moje cykle były jak w zegarku 27/8 dni a dziś 23 dc i jest okres…minąłem cóż, gratulacje dla wszystkich mamusiek ❤️ A za całą resztę trzymam mocne kciuki i mam nadzieję że z jak najmniejszym gronem widzę się na marcowych kreskach

Do góry