reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

@MamaR a temperatury mierzyłaś o tej samej porze z rana, bez wstawania z łóżka tak ?
Być może owulacja Ci się przesunęła🤷
Tak, temperaturze mierze zgodnie z zaleceniami , zaraz po przebudzeniu bez wstawania z łóżka. Mniej więcej o tej samej porze. Tylko w nocy jeszcze karmię więc to nie jest 7 godzin 😁

reklama
Na zdjęciu nie widać 🤣
też tutaj nic nie widzę 😔 i z tego co kojarzę te testy , one są z apteki ? To one mają tam taka szara kreskę testowa jak się mocno przyjrzysz , a pod światło to już wgl . Nie wiem czy to napewno ten test , ale ja przy biochemię miałam na nich taka ( wygląda jakby to była ta sama marka )

Załączniki

• 3b49a3f5-773c-4b15-b1a5-a7391b26c0a8.jpeg
    3b49a3f5-773c-4b15-b1a5-a7391b26c0a8.jpeg
    10,4 KB · Wyświetleń: 82
Cały ten cykl jest dziwny ! Testy różnych firm kupuje żeby nie było że wadliwe , kreski raczej szare niż różowe. Myślę że dzień przed miesiączką by były różowe a nie jakieś testy ale wkurza mnie to że jakieś plamienia mam od trzech kilku dni. Wcześniej miałam najwyżej dzień przed miesiączką a teraz jakieś cyrki.
tak jak pisała koleżanka wyżej , najlepiej jakbyś poszła na betę i w razie czego jakby wyszła negatywna poszła do lekarza sprawdzić te plamienia . Bo to nie jest normalne żeby były znikały , były ,znikały

Tak, temperaturze mierze zgodnie z zaleceniami , zaraz po przebudzeniu bez wstawania z łóżka. Mniej więcej o tej samej porze. Tylko w nocy jeszcze karmię więc to nie jest 7 godzin 😁
To zrób betę dla pewności , idź do lekarza i wywołają Ci okres.
Przyczyn może być wiele od torbieli na jajnikach po mięśniaki macicy a może zaburzenia hormonalne możesz mieć.

też tutaj nic nie widzę 😔 i z tego co kojarzę te testy , one są z apteki ? To one mają tam taka szara kreskę testowa jak się mocno przyjrzysz , a pod światło to już wgl . Nie wiem czy to napewno ten test , ale ja przy biochemię miałam na nich taka ( wygląda jakby to była ta sama marka )
No to tu od razu widać że pozytywny 😆 Z apteki mam wszystkie testy bo u mnie nie ma możliwości kupić gdzie indziej a nie zamówiłam z internetu. Jak nie dostanę okresu do jutra to pojde na badanie krwi. A wizytę u ginekologa mam za tydzień to zapytam. Choć teraz chat gpt mi mówi że to normalne przy karmieniu piersią że są plamienia przed terminem miesiączki 😁

Torbiele i mięśniaki odpadają bo byłam na monitoringu a połowie cyklu i mówiła że obraz ładny jak u zdrowej młodej kobiety 🤣 Mam 36 lat w tym roku temu się śmieje 😆

reklama
Do góry