reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny, jakie są najlepsze testy ciążowe sz șapteki ? Takie, które dobrze wykrywają i nie robią w bambuko?
Bo pójdzie dziś narzeczony do apteki to mi kupi na jutro 🤪

@Żołna czy Ty będzie jeszcze testować 3.01 czy to już pewne, że się nie udało ?
Będę testować. 3.01 jak test nadal będzie biały mam odstawić luteinę.
Dziś 2 razy mi się śniło że wysikałam te dwie kreski jednak. Aż się obudziłam i za pierwszym razem poleciałam sikać na patyk, a za drugim sprawdzałam czy się kreska na teście jednak nie pojawiła 😅 To trochę dziwne bo jeszcze mi się nie zdarzyło śnić 2 razy o tym samym. Widać nawet w podświadomie bardzo tego chce 🫣 oby te sny nie okazały się odwrotnością rzeczywistości 🤞
Dziś miałam spadek temperatury. Oczywiście może być to skutek zarwania nocki przez imprezę sylwestrową ale może to po prostu implantacja? 🤞 Jutro się okaże.

Załączniki

• Screenshot_20250101-164453.png
    Screenshot_20250101-164453.png
    38,9 KB · Wyświetleń: 34
Dziewczyny, jakie są najlepsze testy ciążowe sz șapteki ? Takie, które dobrze wykrywają i nie robią w bambuko?
Bo pójdzie dziś narzeczony do apteki to mi kupi na jutro 🤪
Ja albo pinki strumieniowe kupuje albo facelle strumieniowe z Rossmana. Rok temu mi wykryły ciążę na 4 dni przed przewidywanym terminem miesiączki.

reklama
A ja bardzo czekam na okres bo wtedy będę mogła zobaczyć kiedy była owulacja - według ginekolog była na pewno z prawego jajnika i ja ten jajnik czułam tylko 3 dni po owulacji wyliczonej przez aplikację - i jeśli tak było to okres też powinien mi się przesunąć na 4/5, co za tym idzie cykl też będzie dłuży. Ciekawi mnie bardzo czy dobrze z objawów wyczułam owulke 😆😁

Do góry