reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

@Juliaaawe pisała, że okres przyszedł jakiś czas temu
Właśnie kurczę w poniedziałek tak jak pisałam przyszło plamienie i od tamtej pory miałam dosłownie kilka razy parę kropli plamienia brązowego, robiłam test 3 dni temu było biało, dziś jest termin miesiączki, ani okresu, ani plamienia, jutro zrobię test dla pewności bo wcale nie czuję się okresowo, bolą mnie piersi a to się nie zdarza ale miałam też sporo stresu więc być może to jest przyczyną tych zawirowań

reklama
Właśnie kurczę w poniedziałek tak jak pisałam przyszło plamienie i od tamtej pory miałam dosłownie kilka razy parę kropli plamienia brązowego, robiłam test 3 dni temu było biało, dziś jest termin miesiączki, ani okresu, ani plamienia, jutro zrobię test dla pewności bo wcale nie czuję się okresowo, bolą mnie piersi a to się nie zdarza ale miałam też sporo stresu więc być może to jest przyczyną tych zawirowań
Czyżby jakiś plot twist na zamknięcie wątku? 😁 Koniecznie dawaj znać jutro rano jak test! 🤞🏻

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ten wspólny miesiąc na kreskach!
Gratuluję tym, którym się udało i trzymam kciuki za spokojną i zdrową ciążę 🥰
❤️ @kate.morgan @trinida @Lunaa09 @Ewaa1992 ❤️
no i oczywiście dalej trzymam kciuki za te wciąż walczące, z którymi spotkam się na kolejnych kreskach 😊

Powiem Wam szczerze, że miałam trochę nadzieję, że nie będę już musiała iść na kolejne kreski, bo to byłoby takie piękne domknięcie tego roku, jak tu jestem 😅 dokładnie rok temu dołączyłam oficjalnie do forum i zapisałam się na marcowe kreski 2024. Nie przypuszczałam, że przyjdzie mi zapisywać się na marcowe kreski 2025 🥲 byłam wręcz przekonana, że w ciągu roku na pewno się uda!! Ale koniec końców sama diagnostyka wyjęła nam 3, czy nawet 4 cykle, a reszta prób nieskuteczna. Życie 🤷🏻‍♀️
Ale przynajmniej poznałam tu dużo cudownych, silnych i mądrych kobiet i zdecydowanie łatwiej było mi znosić te kolejne niepowodzenia, nie mówiąc już nawet o tym, ile stąd wyniosłam wiedzy! Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna 🥰🥰 Również tym, które w ciągu tego roku zdążyły już urodzić albo są na mamusiowych wątkach (tak, tak, wiem że nas podglądacie 😏)

P.S. wybaczcie ten nostalgiczny wydźwięk, ale jakoś tak mnie wzięło w tę moją kreskową rocznicę 😅
dziękujemy za wszystko! ♥️
do zobaczenia na kolejnych kreseczkach, miejmy nadzieję, że w marcu będzie więcej 🤰

U mnie też okresu ani widu ani słychu ale obstawiam duphaston więc jutro 3 dzien i pewnie się pojawi .
U mnie niema już szans na ciaze.
Mam jeszcze 2 stymulację a później wakajki od tego wszystkiego.
Mam dość szczerze.
Może 3 dziecko nie jest mi pisane .
Wolałabym urodzić max do 37 roku zycia. Bo później dla to będzie za późno.
.kolo 40 wolę to mój Syn będzie pełnoletni .wolałbym teraz w pieluchy niz
później
Jutro nowy miesiąc za tydzień w piątek idę z koleżanką na dzień kobiet.
Juz niczego sobie nie żałuję.
Dobranoc

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ten wspólny miesiąc na kreskach!
Gratuluję tym, którym się udało i trzymam kciuki za spokojną i zdrową ciążę 🥰
❤️ @kate.morgan @trinida @Lunaa09 @Ewaa1992 ❤️
no i oczywiście dalej trzymam kciuki za te wciąż walczące, z którymi spotkam się na kolejnych kreskach 😊

Powiem Wam szczerze, że miałam trochę nadzieję, że nie będę już musiała iść na kolejne kreski, bo to byłoby takie piękne domknięcie tego roku, jak tu jestem 😅 dokładnie rok temu dołączyłam oficjalnie do forum i zapisałam się na marcowe kreski 2024. Nie przypuszczałam, że przyjdzie mi zapisywać się na marcowe kreski 2025 🥲 byłam wręcz przekonana, że w ciągu roku na pewno się uda!! Ale koniec końców sama diagnostyka wyjęła nam 3, czy nawet 4 cykle, a reszta prób nieskuteczna. Życie 🤷🏻‍♀️
Ale przynajmniej poznałam tu dużo cudownych, silnych i mądrych kobiet i zdecydowanie łatwiej było mi znosić te kolejne niepowodzenia, nie mówiąc już nawet o tym, ile stąd wyniosłam wiedzy! Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna 🥰🥰 Również tym, które w ciągu tego roku zdążyły już urodzić albo są na mamusiowych wątkach (tak, tak, wiem że nas podglądacie 😏)

P.S. wybaczcie ten nostalgiczny wydźwięk, ale jakoś tak mnie wzięło w tę moją kreskową rocznicę 😅
Dziękujemy Ci za prowadzenie tego wątku, super się spisałaś 😊 Oraz jesteśmy wdzięczne za założenie marcowych kresek ❤️
Powodzenia i do zobaczenia ! ❤️

reklama
reklama
Do góry