reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
@Patii26 ja poproszę o zapis na 14.01, chociaż to jest totalnie w ciemno, bo kompletnie nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja. Wyjątkowo obie aplikacje wskazują zgodnie ten 14.01, więc niech tak zostanie. Niestety przez ostatni tydzień nie było zupełnie sensu mierzyć temperatury, więc nie mogłam wyłapać skoku 😔

Inna aplikacja wyliczyła mi wstępnie owulację w styczniu akurat w weekend kiedy jesteśmy poza domem i będzie łatwiej o chwilę na seks, także kto wie, może coś się podzieje 😂 powiem wam że ciężko o bliskość kiedy za ścianą jest teściowa, wszystko trzeba planować, pilnować, liczyć że wyjdzie gdzieś, stresować się czy śpi i nie usłyszy 😬😬😬

Oczywiście 🥰 Na 7.01 jestem zapisana , okres ma być 8.01 to już na bank coś wyjdzie albo nie 🤣
Będę testować. 3.01 jak test nadal będzie biały mam odstawić luteinę.
Dziś 2 razy mi się śniło że wysikałam te dwie kreski jednak. Aż się obudziłam i za pierwszym razem poleciałam sikać na patyk, a za drugim sprawdzałam czy się kreska na teście jednak nie pojawiła 😅 To trochę dziwne bo jeszcze mi się nie zdarzyło śnić 2 razy o tym samym. Widać nawet w podświadomie bardzo tego chce 🫣 oby te sny nie okazały się odwrotnością rzeczywistości 🤞
Dziś miałam spadek temperatury. Oczywiście może być to skutek zarwania nocki przez imprezę sylwestrową ale może to po prostu implantacja? 🤞 Jutro się okaże.
Dziś też miałam lekki spadek , nie wiedziałam że podczas implantacji spada. Co myślisz o moim wykresie ? Obiecujący ?

Załączniki

• Screenshot_2025-01-01-18-04-31-97_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    Screenshot_2025-01-01-18-04-31-97_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    131,9 KB · Wyświetleń: 30
A co tam , pójdę sobie jutro zbadać progesteron i betę. Zostały mi w domu tylko testy o czułości 25ml 🙃 Czuję się ciążowo ale pewnie zaś się rozczaruje 😛

reklama
Do góry