reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Jak na razie tak to u mnie wygląda, mam wrażenie, że zaczyna się stabilizować w okolicy 30 dni

Załączniki

• IMG_2557.jpeg
    IMG_2557.jpeg
    46,7 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_2558.jpeg
    IMG_2558.jpeg
    50,7 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Moje cykle są jeszcze w kratkę i jestem bardzo ciekawa, czy wróciła mi już owulacja. Skończyłam karmić w lutym, ale u nas już jakos od września było jedno karmienie dziennie, więc nie wiem czy ono tak bardzo mogło to blokować.
Byłam u kilku ginekologów przez ostatnie pół roku i większość z nich mi mówiła że dopóki nie odstawie młodego to nie zajdę w kolejną ciążę. Dwa tygodnie już nie karmię i zobaczymy czy coś ruszy. W weekendy to by non stop pił a w tygodniu jak wracał ze żłobka , wieczory i na noc. Bałam się tego odstawienia jak to zniesie ale poszło super. Teraz mi całe noce przesypia więc ja wkoncu też się wysypiam :-)

Byłam u kilku ginekologów przez ostatnie pół roku i większość z nich mi mówiła że dopóki nie odstawie młodego to nie zajdę w kolejną ciążę. Dwa tygodnie już nie karmię i zobaczymy czy coś ruszy. W weekendy to by non stop pił a w tygodniu jak wracał ze żłobka , wieczory i na noc. Bałam się tego odstawienia jak to zniesie ale poszło super. Teraz mi całe noce przesypia więc ja wkoncu też się wysypiam :-)
U mnie młody od czerwca zaczął przesypiać noce jak odstawiłam nocne karmienia. Miesiaczke dostalam, jak zostalo nam w kwietniu jedno karmienie w nocy i ta przerwa miedzy karmieniami mocno sie wydłużyła już.

U mnie młody od czerwca zaczął przesypiać noce jak odstawiłam nocne karmienia. Miesiaczke dostalam, jak zostalo nam w kwietniu jedno karmienie w nocy i ta przerwa miedzy karmieniami mocno sie wydłużyła już.
To teraz trzymać kciuki pozostało by wkoncu zaskoczyło i dwie kreski na teście były 😍

reklama
Cześć :)
Chciałabym dołączyć do marcowej ekipy ale na razie na ławeczkę, bo nie wiem kiedy będę miała owulację i później testowanie. Aktualnie jeszcze karmię piersią moją roczną córeczkę Hanię, ale mam w planach wkrótce zacząć ograniczać karmienia i potem całkiem ją odstawić. W styczniu miałam pierwszy okres po porodzie, a w lutym wyłapałam ciążę biochemiczną (miałam też dłuższy cykl). W związku z tym nie wiem jak będzie wyglądał ten cykl, czy będzie w ogóle owulacja ale chciałabym w Wami tutaj być i się wzajemnie wspierać :)

Do góry