reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Jak na razie tak to u mnie wygląda, mam wrażenie, że zaczyna się stabilizować w okolicy 30 dni

Załączniki

• IMG_2557.jpeg
    IMG_2557.jpeg
    46,7 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_2558.jpeg
    IMG_2558.jpeg
    50,7 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Moje cykle są jeszcze w kratkę i jestem bardzo ciekawa, czy wróciła mi już owulacja. Skończyłam karmić w lutym, ale u nas już jakos od września było jedno karmienie dziennie, więc nie wiem czy ono tak bardzo mogło to blokować.
Byłam u kilku ginekologów przez ostatnie pół roku i większość z nich mi mówiła że dopóki nie odstawie młodego to nie zajdę w kolejną ciążę. Dwa tygodnie już nie karmię i zobaczymy czy coś ruszy. W weekendy to by non stop pił a w tygodniu jak wracał ze żłobka , wieczory i na noc. Bałam się tego odstawienia jak to zniesie ale poszło super. Teraz mi całe noce przesypia więc ja wkoncu też się wysypiam :-)

Byłam u kilku ginekologów przez ostatnie pół roku i większość z nich mi mówiła że dopóki nie odstawie młodego to nie zajdę w kolejną ciążę. Dwa tygodnie już nie karmię i zobaczymy czy coś ruszy. W weekendy to by non stop pił a w tygodniu jak wracał ze żłobka , wieczory i na noc. Bałam się tego odstawienia jak to zniesie ale poszło super. Teraz mi całe noce przesypia więc ja wkoncu też się wysypiam :-)
U mnie młody od czerwca zaczął przesypiać noce jak odstawiłam nocne karmienia. Miesiaczke dostalam, jak zostalo nam w kwietniu jedno karmienie w nocy i ta przerwa miedzy karmieniami mocno sie wydłużyła już.

U mnie młody od czerwca zaczął przesypiać noce jak odstawiłam nocne karmienia. Miesiaczke dostalam, jak zostalo nam w kwietniu jedno karmienie w nocy i ta przerwa miedzy karmieniami mocno sie wydłużyła już.
To teraz trzymać kciuki pozostało by wkoncu zaskoczyło i dwie kreski na teście były 😍

reklama
Cześć :)
Chciałabym dołączyć do marcowej ekipy ale na razie na ławeczkę, bo nie wiem kiedy będę miała owulację i później testowanie. Aktualnie jeszcze karmię piersią moją roczną córeczkę Hanię, ale mam w planach wkrótce zacząć ograniczać karmienia i potem całkiem ją odstawić. W styczniu miałam pierwszy okres po porodzie, a w lutym wyłapałam ciążę biochemiczną (miałam też dłuższy cykl). W związku z tym nie wiem jak będzie wyglądał ten cykl, czy będzie w ogóle owulacja ale chciałabym w Wami tutaj być i się wzajemnie wspierać :)

Do góry