reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Zrobiłam teraz test, nie wiem po co bo ostatnie siku było godzinę temu więc nie wiem czego się spodziewałam ale wczorajsza mini plamka krwi nie daje mi spokoju więc zrobiłam test i widzę tam mini kreskę ? Wątpię że ją dojrzycie na zdjęciu, pierwszy raz też mam ten test więc jutro rano po prostu idę na betę dla spokoju jeśli to była implantacja 🤨

Załączniki

• C559C3FB-724E-4364-88CB-FC565A79EB7B.jpeg
    C559C3FB-724E-4364-88CB-FC565A79EB7B.jpeg
    282,2 KB · Wyświetleń: 109
  • 5C49FB29-863B-4AD0-AB2F-249AEBC4C750.jpeg
    5C49FB29-863B-4AD0-AB2F-249AEBC4C750.jpeg
    258,5 KB · Wyświetleń: 110
Zrobiłam teraz test, nie wiem po co bo ostatnie siku było godzinę temu więc nie wiem czego się spodziewałam ale wczorajsza mini plamka krwi nie daje mi spokoju więc zrobiłam test i widzę tam mini kreskę ? Wątpię że ją dojrzycie na zdjęciu, pierwszy raz też mam ten test więc jutro rano po prostu idę na betę dla spokoju jeśli to była implantacja 🤨
Ja nie widzę nic :(

Jakby wyłączyć cykle, w których mieliśmy bana albo z innych powodów się nie mogliśmy starać, to byłoby jakieś 3 lata. Wskazania - czynnik męski (oligospermia) i czynnik jajnikowy (PCO, długie cykle, androgeny na pograniczu normy) + IO. No i fakt, że mimo tak długiego czasu nigdy nie było nawet biochema.
Jesteśmy gotowi, ale właśnie sobie myślę, że może jednak warto by było spróbować mimo wszystko… jak się nie uda, to chociaż będę wiedziała, że wyczerpaliśmy inne opcje już.
A dziewczyny na drugim wątku piszą, że też nie ma co się nastawiać, że od tej wizyty 9.01 na pewno zaczniemy stymulację w ciągu miesiąca. I tak sobie kminie w tej porąbanej, staraczkowej głowie, że może uda się dwutorowo i chociaż do tej jednej IUI podjeść 🫣
Najlepiej byłoby podejść do IUI a jak się nie uda to do ivf. Tylko czy się tak bd dalo

Ja nie widzę nic niestety ale idź na betę i będzie jasne. Jak to była implantacja to beta już pokaże

Najlepiej byłoby podejść do IUI a jak się nie uda to do ivf. Tylko czy się tak bd dalo
Będzie się dało, bo do IUI to musimy tylko badania wirusowe zrobić i świeże wymazy, a wizytę do IVF jeszcze mogę przełożyć. Okaże się w środę, co powie doktor z poradni. Jakiś wewnętrzny głosik mi mówi, żeby jednak spróbować. Ale może to naiwne i życzeniowe myśleć, że to może się udać. Wiem, co mówi statystyka i boję się tylko tego straconego czasu…

Coś chyba widzę 🤞 tylko ja już cieniom nie ufam 🫣 trzymam kciuki 🤞 🤞

reklama
Do góry