reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
A czemu tym sie martwisz? Ja mam taka różnicę z jednym z rodzeństwa że mogłabym być matką i to nie z nastoletniej wpadki 😂 dogadujemy się super
A bo wydaje mi sie że to juz poprostu bardzo dużo czasu :)

Aleście naskrobały :) chwile mnie nie bylo 😂😂😂

Ja to już wiem że 🐒 przyjdzie haha … nie moge juz na męża patrzeć 😂😂😂

Mam dziś beznadziejny dzień. W nocy prawie w ogóle nie spałam, przez co boli mnie głowa, nic mi się nie chce a dziś idę na nockę 🫣. Miałam tak głupkowate sny, że szkoda gadać. Jeszcze dziś pakowanie, bo jutro wyjeżdżamy na mały wypad w góry. Idzie mi to beznadziejnie 🫣 mam taki humor, że bez kija nie podchodź.

Mi już pms wjechało na pełnej parze. Kłótliwa jestem i wszystko mnie drażni. Jutro do pracy. Koniec laby 😵‍💫
Ja szczęśliwie najbliższe 4 dni mam urlop, bo nie udało mi się wziąć na Wigilię i między Świętami, więc dopiero teraz mogę trochę odpocząć. Ale nastrój mi trochę siadł 😕 I taki urlop, że między 7 a 9.01 będę latać od lekarza do lekarza, od przychodni do kliniki 🤪

Ja szczęśliwie najbliższe 4 dni mam urlop, bo nie udało mi się wziąć na Wigilię i między Świętami, więc dopiero teraz mogę trochę odpocząć. Ale nastrój mi trochę siadł 😕 I taki urlop, że między 7 a 9.01 będę latać od lekarza do lekarza, od przychodni do kliniki 🤪

Ahh ile bym dala za te 4 dni wolnego :-)
Daj znać jak po wizycie w klinice ;)
Ja mam dokładnie za tydzień.

U mnie chyba też okres będzie lada moment, znów jakieś plamienia mam. Czyżby mi okres przyszedł 4 dni wcześniej ? 🫣

Ahh ile bym dala za te 4 dni wolnego :-)
Daj znać jak po wizycie w klinice ;)
Ja mam dokładnie za tydzień.
Pewnie :) Chociaż zaczęły mnie nachodzić jakieś wątpliwości i obawy, że nas zdyskwalifikują albo odeślą najpierw na kilka prób IUI 🙄 I już zaczynam kombinować czy nie przekładać…

reklama
Do góry