reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Matko jaka ja jestem znzna tutaj 😁😁😁 ale Ciebie chyba kojarze :) 21 rok to był mocno aktywny rok na forum :) cały w zasadzie przechodziłam w ciąży i codziennie tu zagladałam :)

Hej;) byłam tutaj aktywna w 2020r, mam 4 letniego synka:) w zasadzie od maja staramy się o drugiego bobasa i we wrześniu się udało zobaczyć dwie kreski niestety zbiegły się one u mnie z zapaleniem płuc więc tą ciążę straciłam… proszę o wpisanie na listę testowania na 12.01:) teraz mam schizy, że znowu dopadnę jakieś choróbsko i nawet jak się uda to skończy się jak poprzednio:(

Hej;) byłam tutaj aktywna w 2020r, mam 4 letniego synka:) w zasadzie od maja staramy się o drugiego bobasa i we wrześniu się udało zobaczyć dwie kreski niestety zbiegły się one u mnie z zapaleniem płuc więc tą ciążę straciłam… proszę o wpisanie na listę testowania na 12.01:) teraz mam schizy, że znowu dopadnę jakieś choróbsko i nawet jak się uda to skończy się jak poprzednio:(
Nie! Nie myśl tak.. to najgorsze co można sobie robić :( rozpamietywać jak bylo, gdy nie miało się na to żadnego wpływu. tamta sytuacja była wyjatkowa .. zapalenie płuc to śmiertelna choroba nawet w 21 wieku..

Trzymam za Ciebie kciuki!!! ❤️

Wpisz mnie proszę na ławeczke.
Posiedzę sobie do okresu.raczej styczeń bez prób ,razem ze wczorajsza beta robiłam morfologię i mało ciekawa wyszła.wiec muszę trochę się za siebie wsiąść.ten rok dał mi popalić i psychicznie i fizycznie . 😔

Poproszę o wpisanie mnie na 7.01.2025r na testowanie. W tym roku beta ujemna , nie wiem czy mieć nadzieję jeszcze ale wiadomo , umiera ona ostatnia 🙃

Okey, wszystkie dziewczyny na bieżąco po zapisywałam ! 😁 Malo się udzielam, ale wiadomo, przygotowania do Nowego Roku a jutro odpoczynek, więc ponadrabiam już 2 stycznia 😊

Dziewczyny, Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ! Szczęścia, zdrówka, spełnienia marzeń i tych wymarzonych bobasów ❤️

reklama
Do góry