reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Matko jaka ja jestem znzna tutaj 😁😁😁 ale Ciebie chyba kojarze :) 21 rok to był mocno aktywny rok na forum :) cały w zasadzie przechodziłam w ciąży i codziennie tu zagladałam :)

Hej;) byłam tutaj aktywna w 2020r, mam 4 letniego synka:) w zasadzie od maja staramy się o drugiego bobasa i we wrześniu się udało zobaczyć dwie kreski niestety zbiegły się one u mnie z zapaleniem płuc więc tą ciążę straciłam… proszę o wpisanie na listę testowania na 12.01:) teraz mam schizy, że znowu dopadnę jakieś choróbsko i nawet jak się uda to skończy się jak poprzednio:(

Hej;) byłam tutaj aktywna w 2020r, mam 4 letniego synka:) w zasadzie od maja staramy się o drugiego bobasa i we wrześniu się udało zobaczyć dwie kreski niestety zbiegły się one u mnie z zapaleniem płuc więc tą ciążę straciłam… proszę o wpisanie na listę testowania na 12.01:) teraz mam schizy, że znowu dopadnę jakieś choróbsko i nawet jak się uda to skończy się jak poprzednio:(
Nie! Nie myśl tak.. to najgorsze co można sobie robić :( rozpamietywać jak bylo, gdy nie miało się na to żadnego wpływu. tamta sytuacja była wyjatkowa .. zapalenie płuc to śmiertelna choroba nawet w 21 wieku..

Trzymam za Ciebie kciuki!!! ❤️

Wpisz mnie proszę na ławeczke.
Posiedzę sobie do okresu.raczej styczeń bez prób ,razem ze wczorajsza beta robiłam morfologię i mało ciekawa wyszła.wiec muszę trochę się za siebie wsiąść.ten rok dał mi popalić i psychicznie i fizycznie . 😔

Poproszę o wpisanie mnie na 7.01.2025r na testowanie. W tym roku beta ujemna , nie wiem czy mieć nadzieję jeszcze ale wiadomo , umiera ona ostatnia 🙃

Okey, wszystkie dziewczyny na bieżąco po zapisywałam ! 😁 Malo się udzielam, ale wiadomo, przygotowania do Nowego Roku a jutro odpoczynek, więc ponadrabiam już 2 stycznia 😊

Dziewczyny, Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ! Szczęścia, zdrówka, spełnienia marzeń i tych wymarzonych bobasów ❤️

reklama
Do góry