reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
To zaczynamy odliczanie 😀
Ja też dzisiaj zaczynam odliczanie! Właśnie wracam do domu z IUI 😊 Jak mąż będzie miał siły, to jeszcze poprawimy wieczorem, ale działane też było w sobotę, więc to jest ta różnica względem pierwszego podejścia. Mam zamiar czymś zająć głowę, żeby za dużo nie myśleć, chociaż cały przyszły tydzień mam urlop 😅 Ale z drugiej strony, jak na złość na urlopie zawsze czas szybciej mija, więc zanim się obejrzę będzie już 10dpo 😉 Jak się Ovi utrzymuje zamierzam sprawdzić dopiero po 10 dniach tym razem, ale mając na uwadze, że może być jeszcze cień (jak poprzednio).

Ja też dzisiaj zaczynam odliczanie! Właśnie wracam do domu z IUI 😊 Jak mąż będzie miał siły, to jeszcze poprawimy wieczorem, ale działane też było w sobotę, więc to jest ta różnica względem pierwszego podejścia. Mam zamiar czymś zająć głowę, żeby za dużo nie myśleć, chociaż cały przyszły tydzień mam urlop 😅 Ale z drugiej strony, jak na złość na urlopie zawsze czas szybciej mija, więc zanim się obejrzę będzie już 10dpo 😉 Jak się Ovi utrzymuje zamierzam sprawdzić dopiero po 10 dniach tym razem, ale mając na uwadze, że może być jeszcze cień (jak poprzednio).
Trzymam kciuki 💖
Ja mam dwa tygodnie wolnego ale siedzę z 17 miesięczną córką i jest co robić 😀😀😀😀

Kciukasy zaciśnięte!! Idziesz dzisiaj do pracy, czy polegujesz?

Kciukasy zaciśnięte!! Idziesz dzisiaj do pracy, czy polegujesz?
Dziękuję 😊
Idę do pracy. Za pierwszym razem wzięłam zwolnienie, ale tym razem odbieram nadgodziny, więc po prostu zaczynam później. Za pierwszym razem w ogóle to wszystko było takie ekscytujące, a teraz już bardziej na chłodno, jak przy naturalnych staraniach.

Kurde, ja się trochę boję robić tych testów owulacyjnych, bo nie wiem czy nie będą dawać fałszywych wyników po karmieniu tak szybko. Będziesz może na zwykłym monitoringu?
Miałam w czwartek teleporade by omówić moje wyniki i powiedziała że wszystko jest w normie i że mam robić testy owulacyjne. Na moje AMH nic nie powiedziała więc tym się nie przejmuje. Już dwa tygodnie nie karmię i tydzień temu prolaktyna była 4.75. Zobaczymy jak to pójdzie , pewnie trochę mi skoczy ale myślę że normy 25 nie przeskoczy jak już nie karmię.

Dziękuję 😊
Idę do pracy. Za pierwszym razem wzięłam zwolnienie, ale tym razem odbieram nadgodziny, więc po prostu zaczynam później. Za pierwszym razem w ogóle to wszystko było takie ekscytujące, a teraz już bardziej na chłodno, jak przy naturalnych staraniach.
Rozumiem, też bym chyba wolała sobie posiedzieć w pracy wtedy. Żeby zająć czymś głowę.

reklama
Miałam w czwartek teleporade by omówić moje wyniki i powiedziała że wszystko jest w normie i że mam robić testy owulacyjne. Na moje AMH nic nie powiedziała więc tym się nie przejmuje. Już dwa tygodnie nie karmię i tydzień temu prolaktyna była 4.75. Zobaczymy jak to pójdzie , pewnie trochę mi skoczy ale myślę że normy 25 nie przeskoczy jak już nie karmię.
A pokażesz zdjęcia testów jak zacznie coś rosnąć? :)

Do góry