reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Matko ja walczylam z prolaktyna lata.. 🙈🙈🙈 mialam taka po 1700 i taka po 2500 dr mowila ze takie wartosci jakbyn bliźniaki karmiła .. a teraz po dwoch kolejnych bobo ani sladu .. 🤷🤷🤷
Ojej to moja malutka przy tych Twoich wartościach 😅 Ale brałam przez miesiąc tabletki na zatrzymanie laktacji więc pewnie po nich trochę spadła 😅

Przy KP to raczej niedziwne.
Ja planuje sobie też zbadać z ciekawości ale pewnie raczej w lutym
Mam tylko nadzieję że to wynik ok do zachodzenia w ciążę 😅 Ja zrobiłam by mieć na wizytę 16.01 bo ostatnio była zbulwersowana że nigdy prolaktyny nie badałam 🫣

Proszę o wpisanie na testowanie 14.01. Może tym razem się uda. Zapisałam się do ginekologa na koniec stycznia, więc jeśli i tym razem się nie uda zaczynam monitoring i diagnostykę.

reklama
Witam w Nowym Roku ☺️
Melduję że test biały. Chociaż na żywo wydaje mi się że coś widzę (pobożne życzenie?).
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę. Jak najszybciej 2 kresek bez żadnych fałszywych ujo cieni i szczęśliwie zakończonych nudnych ciąż.

Załączniki

• IMG_20250101_062339303_MFNR.jpg
    IMG_20250101_062339303_MFNR.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
Do góry