reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja czekam na wyniki bety, ale myślę że nawet jeśli będzie negatywna to pójdę na ławeczkę… muszę poczekać na cytologię, potem wyleczyć prawdopodobne zakażenie bakteryjne. Więc dam znać później 😅 ale na pewno będę czytać i kibicować.

Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką 😂 na koncie 6 ciąż, 3 😇 3❤️ tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo :) 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.
Ja właśnie sobie uświadomiłam że zaczęłam się starać o pierwsze dziecko 10 lat temu tzn w 2015 , najpierw długo byłam na innym forum a później natrafiłam na to i mi się spodobało. Mam troje dzieci i dwa aniołki a niebie :-) Staramy się o czwarte. Narazie się tu nie zapisuje bo jestem na Grudniowkach i liczę na cud Starego Roku i będą jutro dwie kreski a jak nie to chociaż beta bo badam progesteron to betę zaznaczę 😅

Już Was wszystkie dziewczny wpisuje, bo nie miałam czasu wcześniej 😊 Jeśli chcecie to napiszcie coś o sobie krótko te, które jeszcze nie były na kreskach 🙂 czy to będzie Wasza pierwsza ciąża czy macie już dzieci i jak długo się staracie 🙂

Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką 😂 na koncie 6 ciąż, 3 😇 3❤️ tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo :) 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.
Cześć Justyna. Jak nieregularne masz cykle? I czy wiesz dlaczego:-)?

Mnie bardzo proszę zapiszcie na 31 stycznia. Co prawda grudzień odpuściliśmy ze względu na grypę, ale w styczniu będziemy mocno działać. Okres powinnam mieć dopiero 10.01 a kolejny 04.02, ale myślę, że 31.01 już może coś wyjdzie na teście. Podejrzewam, że owulacje mam wcześnie, będę posiłkować się testami owulacyjnymi. Jeśli coś źle myślę to poprawcie mnie😊

reklama
Hejka 😊 ja Cię kojarzę po nazwie właśnie, ja na forum długo byłam w 21 roku, gdy córkę urodziłam. Później mnie nie było o dopiero wróciłam w tym roku.
Także zapraszamy 😁

Do góry