reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja czekam na wyniki bety, ale myślę że nawet jeśli będzie negatywna to pójdę na ławeczkę… muszę poczekać na cytologię, potem wyleczyć prawdopodobne zakażenie bakteryjne. Więc dam znać później ale na pewno będę czytać i kibicować.
MamaR
Ja właśnie sobie uświadomiłam że zaczęłam się starać o pierwsze dziecko 10 lat temu tzn w 2015 , najpierw długo byłam na innym forum a później natrafiłam na to i mi się spodobało. Mam troje dzieci i dwa aniołki a niebie :-) Staramy się o czwarte. Narazie się tu nie zapisuje bo jestem na Grudniowkach i liczę na cud Starego Roku i będą jutro dwie kreski a jak nie to chociaż beta bo badam progesteron to betę zaznaczęCześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką na koncie 6 ciąż, 3 3 tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.
Cześć Justyna. Jak nieregularne masz cykle? I czy wiesz dlaczego:-)?Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką na koncie 6 ciąż, 3 3 tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.
PaniR
Zaciekawiona BB
Mnie bardzo proszę zapiszcie na 31 stycznia. Co prawda grudzień odpuściliśmy ze względu na grypę, ale w styczniu będziemy mocno działać. Okres powinnam mieć dopiero 10.01 a kolejny 04.02, ale myślę, że 31.01 już może coś wyjdzie na teście. Podejrzewam, że owulacje mam wcześnie, będę posiłkować się testami owulacyjnymi. Jeśli coś źle myślę to poprawcie mnie
reklama
Patii26
Hejka ja Cię kojarzę po nazwie właśnie, ja na forum długo byłam w 21 roku, gdy córkę urodziłam. Później mnie nie było o dopiero wróciłam w tym roku.Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
Także zapraszamy