reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja czekam na wyniki bety, ale myślę że nawet jeśli będzie negatywna to pójdę na ławeczkę… muszę poczekać na cytologię, potem wyleczyć prawdopodobne zakażenie bakteryjne. Więc dam znać później 😅 ale na pewno będę czytać i kibicować.

Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką 😂 na koncie 6 ciąż, 3 😇 3❤️ tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo :) 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.
Ja właśnie sobie uświadomiłam że zaczęłam się starać o pierwsze dziecko 10 lat temu tzn w 2015 , najpierw długo byłam na innym forum a później natrafiłam na to i mi się spodobało. Mam troje dzieci i dwa aniołki a niebie :-) Staramy się o czwarte. Narazie się tu nie zapisuje bo jestem na Grudniowkach i liczę na cud Starego Roku i będą jutro dwie kreski a jak nie to chociaż beta bo badam progesteron to betę zaznaczę 😅

Już Was wszystkie dziewczny wpisuje, bo nie miałam czasu wcześniej 😊 Jeśli chcecie to napiszcie coś o sobie krótko te, które jeszcze nie były na kreskach 🙂 czy to będzie Wasza pierwsza ciąża czy macie już dzieci i jak długo się staracie 🙂

Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką 😂 na koncie 6 ciąż, 3 😇 3❤️ tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo :) 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.
Cześć Justyna. Jak nieregularne masz cykle? I czy wiesz dlaczego:-)?

Mnie bardzo proszę zapiszcie na 31 stycznia. Co prawda grudzień odpuściliśmy ze względu na grypę, ale w styczniu będziemy mocno działać. Okres powinnam mieć dopiero 10.01 a kolejny 04.02, ale myślę, że 31.01 już może coś wyjdzie na teście. Podejrzewam, że owulacje mam wcześnie, będę posiłkować się testami owulacyjnymi. Jeśli coś źle myślę to poprawcie mnie😊

reklama
Hejka 😊 ja Cię kojarzę po nazwie właśnie, ja na forum długo byłam w 21 roku, gdy córkę urodziłam. Później mnie nie było o dopiero wróciłam w tym roku.
Także zapraszamy 😁

Do góry