reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

jeżeli okres wyglądaj ,, normlanie ,, to raczej nikłe szansę . A z tymi miesiączkami na początku ciąży to wydaje mi się że to musiały być bardziej plamienia i musiały inaczej wyglądać tylko te osoby poprostu się tak nie skupiały na tym jak my 🫣
Mój był dziwny bo w niedzielę się zaczęło od różowego śluzu , potem trochę jakby jasna krew i tak w poniedziałek i wtorek przy podcieraniu tylko a w środę i czwartek jakby normalny okres ale nie obfity , w piątek i sobotę mało co , praktycznie te dwa dni to mogłabym jedna podpaskę mieć 😆 W czwartek mam wizytę u gin to zapytam co to za cyrki u mnie. Wcześniej nie miałam takich plamień tylko normalny okres trzy , cztery dni i ostatni dzień prawie nic. A ja tam bardzo chciałam mieć dziecko wakacyjne, ewentualnie wrześniowe 🫣

reklama
Dziewczyny jak starać sie o ciąże i nie zwariować? 😀 odliczam dni do miesiączki bo już tak bardzo chce zrobić ten test. Cały czas czuję jajniki ani to ból ani kłucie. Więc nie mam pojęcia czy owu mi się przesunęła czy co. Ale codziennie już myślę że tak bardzo bym chciała zrobić test
A ile dni po owu możesz być teraz ? Wiesz , nie namawiam ale zatestowac sobie możesz kiedy chcesz 🤣 Gdyby nie to że samochód przed domem a nasypało śniegu po kolana to może i bym poszła po test i też zatestowała , a co ! 🤣

A ile dni po owu możesz być teraz ? Wiesz , nie namawiam ale zatestowac sobie możesz kiedy chcesz 🤣 Gdyby nie to że samochód przed domem a nasypało śniegu po kolana to może i bym poszła po test i też zatestowała , a co ! 🤣
Ja dopiero skończyłam owu a termin planowej miesiączki mam mieć na 22
Wydaje mi się że się przesunęła i stąd te boleści w jajnikach. Poczekam jeszcze ile mogę! Ale naprawdę moja cierpliwość się kończy 🤣 nawet nie chce mieć jeszcze testów w pobliżu siebie 🤣 i omijam aptekę szerokim łukiem 🤣

Dzięki dziewczyny za opinie, cieszę się że nie tylko mi się wydawało że coś tam jest. Niestety dzisiaj idę na nocną zmianę do pracy… więc nie wiem czy jutro nie odpuszczę testowania bo rano wynik nie będzie miarodajny..
Myślicie, że jest sens jutro robić test?
No i trochę się boję że to kontrolna 🫠
Ja ciążę z synem potwierdziłam sobie testem na 4 dni przed terminem miesiączki właśnie po nocce w pracy. Z tym że nie robiłam testu od razu rano po pracy tylko po tym jak się zdrzemnąłam kilka godzin. Ogólnie z tym testowaniem to bardziej chodzi o to żeby kilka godzin nie pić i nie sikać. Najłatwiej z rana po śnie. Ale skoro nocka w pracy to zrób test jak się trochę zdrzemniesz.

Do góry