reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Wczoraj w dzień praktycznie plamien nie było a teraz już taka bardziej żywa krew. Jutro robię betę jeśli spada to odstawiam luteinę😔
trzymam kciuki że jednak było wszystko dobrze , napewno bardzo się stresujesz 😔 sama bym chodziła jak na szpilkach w takiej sytuacji 😔 pisałaś że bierzesz acard , może to przez to te plamienia ? Lekarz nie widział żeby był jakiś krwiaczek czy coś ?

trzymam kciuki że jednak było wszystko dobrze , napewno bardzo się stresujesz 😔 sama bym chodziła jak na szpilkach w takiej sytuacji 😔 pisałaś że bierzesz acard , może to przez to te plamienia ? Lekarz nie widział żeby był jakiś krwiaczek czy coś ?
też pomyślałam że może acard bo czytałam o takich przypadkach ale nie wiem. Narazie są jakieś znikome ilości ale rano było tego dużo. No dziwnie. Lekarz nic nie mówił że coś tam jest...

Całkiem całkiem, raz zdarzył mi się tak krótki cykl, z pół roku temu. Tak to trwa ok 25-26 dni
to musiała owulacja być wczesniej . Powiem ci z jednej strony fajnie takie krótkie cykle bo szybciej to wszystko idzie . Przy moich 30-34 to wszystko trwa wieczność 🫣 w takim razie na następny cykl mocno mocne 🤞

to musiała owulacja być wczesniej . Powiem ci z jednej strony fajnie takie krótkie cykle bo szybciej to wszystko idzie . Przy moich 30-34 to wszystko trwa wieczność 🫣 w takim razie na następny cykl mocno mocne 🤞
Mi się marzą krótkie cykle 😅 może przejdę się do mojej ginekolog po jakieś leki, suplementy, cokolwiek co by te cykle skróciło. Niby moje cykle są ok, ale jednak takie długie bardzo męczą i wydłużają starania.

reklama
Do góry