Patii26
Fanka BB :)
O, cenne informacje.Jakby to był wyrostek to przy badaniu palpacyjnym zwijałabyś sie z bólu przy ataku wyrostka .. moż rzeczywiscie masz kolkę.. wiesz czasem te flaki nam sie „zagotują” i niby wzdecia nie ma a bół rozrywa .. wrałaś esspumisan może .. termofir na brzuch żeby rozgrzać miejsce i rumianek na rozluźnienie przewodu pokarmowego nie zaszkodzi a pomoze przetrwać kurde strasznie Ci wspołczuje.. o tym sie nie mówi wcale ale wiekszosc z nas ma utajone choroby ukladu pokarmowego i stad wiele innych problemow zdrowotnych niestety
Wiesz, ja z zaparciami nie mam problemu, bo ja 7 lat temu miałam usuwany pęcherzyk żółciowy i przez to często od razu po jedzeniu mnie przeczyszcza, więc dzisiaj już z tego stresu kilka razy na kibelku byłam więc myślę, że chyba nie mogło mnie nic "zatkać " ?
Jutro rano narzeczony poleci mi do apteki po esspumisan i rumianek. Termofor mam, wiec rano ( albo w nocy jak przeciwbólowe przestaną działać ) sobie zrobię taki okład.
Ale jak mi naciskał dzieją tak mocno na jelita to mnie nie bolały, tylko właśnie w tym jednym miejscu mnie tak boli.
Myślisz, że przy zwykłej kolce jelitowej miałabym taki ból i z dnia na dzień coraz większy ? Że dziś wieczorem to aż nie umiałam się położyć i podnieść na mięśniach brzucha ? Nie umiałabym się zgiąć i schylić ?