reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Ja to na wrzesniowki chce iść 🤣

Bolą mnie piersi, czuje rozciąganie w brzuchu i wogole wyglądam jakbym już miała większy brzuch, wiem że nawet jakby tam coś było to wielkości kropki ale u mnie szybko się brzuch robi a to będzie 6 ciąża 🙃
Oj ja też czuję większy brzuch ale po tym żarciu sylwestrowych przekąsek 😂😂😂
Życzę Ci tego by potwierdziło się to wszystko

reklama
Powiem wam dziewczyny, że ja już nie mogę się doczekać 10 stycznia (okres) i wtedy zacznie się kolejny cykl starań 😀 Niestety mam bardzo stresująca pracę i nie wiem jak te starania będą wyglądać w najbliższych miesiącach. Boję się, że przez nerwy może się nic nie zagnieździć. Wyprostujcie mnie jeśli przesadzam😅

Powiem wam dziewczyny, że ja już nie mogę się doczekać 10 stycznia (okres) i wtedy zacznie się kolejny cykl starań 😀 Niestety mam bardzo stresująca pracę i nie wiem jak te starania będą wyglądać w najbliższych miesiącach. Boję się, że przez nerwy może się nic nie zagnieździć. Wyprostujcie mnie jeśli przesadzam😅

Wiadomo stres ma jakieś oddziaływanie na hormony ale nie sądzę aby sama praca miała jakiś duży wpływ.

Ja zawsze wychodziłam z założenia, że skoro moja prababcia zaszła w ciążę w trakcie wojny w którą razem z mężem byli bardzo zaangażowani to jej stres, a mój to nic 🙃

Wiadomo stres ma jakieś oddziaływanie na hormony ale nie sądzę aby sama praca miała jakiś duży wpływ.

Ja zawsze wychodziłam z założenia, że skoro moja prababcia zaszła w ciążę w trakcie wojny w którą razem z mężem byli bardzo zaangażowani to jej stres, a mój to nic 🙃
W sumie to masz rację, w ten sposób na to nie patrzyłam 🫣

Cześć dziewczyny
Mam na imię Ola z mężem staramy się od 16 lat o maleństwo (8 lat temu dwie próby invitro nie udane przez kolejne 5 lat walka z chorobą R... dzięki Bogu wygrana I kolejna nadzieja o bombelku w grudniu transfer i teraz czekamy na zrobienie testu Dziękuję że mogę tu być hmmm poprostu czytać o tym że udaje wam się ze nadzieja wiara doprowadza do tej magii Cieszę się razem z Wami Pozdrawiam serdecznie z nadzieja jeszcze kilka dni

Cześć dziewczyny
Mam na imię Ola z mężem staramy się od 16 lat o maleństwo (8 lat temu dwie próby invitro nie udane przez kolejne 5 lat walka z chorobą R... dzięki Bogu wygrana I kolejna nadzieja o bombelku w grudniu transfer i teraz czekamy na zrobienie testu Dziękuję że mogę tu być hmmm poprostu czytać o tym że udaje wam się ze nadzieja wiara doprowadza do tej magii Cieszę się razem z Wami Pozdrawiam serdecznie z nadzieja jeszcze kilka dni
Witamy! Trzymam mocno kciuki by się udało 🍀 Jejku strasznie dużo czekacie , oby ten rok był szczęśliwy! Kiedy testujesz ?

reklama
Do góry