reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Ja to na wrzesniowki chce iść 🤣

Bolą mnie piersi, czuje rozciąganie w brzuchu i wogole wyglądam jakbym już miała większy brzuch, wiem że nawet jakby tam coś było to wielkości kropki ale u mnie szybko się brzuch robi a to będzie 6 ciąża 🙃
Oj ja też czuję większy brzuch ale po tym żarciu sylwestrowych przekąsek 😂😂😂
Życzę Ci tego by potwierdziło się to wszystko

reklama
Powiem wam dziewczyny, że ja już nie mogę się doczekać 10 stycznia (okres) i wtedy zacznie się kolejny cykl starań 😀 Niestety mam bardzo stresująca pracę i nie wiem jak te starania będą wyglądać w najbliższych miesiącach. Boję się, że przez nerwy może się nic nie zagnieździć. Wyprostujcie mnie jeśli przesadzam😅

Powiem wam dziewczyny, że ja już nie mogę się doczekać 10 stycznia (okres) i wtedy zacznie się kolejny cykl starań 😀 Niestety mam bardzo stresująca pracę i nie wiem jak te starania będą wyglądać w najbliższych miesiącach. Boję się, że przez nerwy może się nic nie zagnieździć. Wyprostujcie mnie jeśli przesadzam😅

Wiadomo stres ma jakieś oddziaływanie na hormony ale nie sądzę aby sama praca miała jakiś duży wpływ.

Ja zawsze wychodziłam z założenia, że skoro moja prababcia zaszła w ciążę w trakcie wojny w którą razem z mężem byli bardzo zaangażowani to jej stres, a mój to nic 🙃

Wiadomo stres ma jakieś oddziaływanie na hormony ale nie sądzę aby sama praca miała jakiś duży wpływ.

Ja zawsze wychodziłam z założenia, że skoro moja prababcia zaszła w ciążę w trakcie wojny w którą razem z mężem byli bardzo zaangażowani to jej stres, a mój to nic 🙃
W sumie to masz rację, w ten sposób na to nie patrzyłam 🫣

Cześć dziewczyny
Mam na imię Ola z mężem staramy się od 16 lat o maleństwo (8 lat temu dwie próby invitro nie udane przez kolejne 5 lat walka z chorobą R... dzięki Bogu wygrana I kolejna nadzieja o bombelku w grudniu transfer i teraz czekamy na zrobienie testu Dziękuję że mogę tu być hmmm poprostu czytać o tym że udaje wam się ze nadzieja wiara doprowadza do tej magii Cieszę się razem z Wami Pozdrawiam serdecznie z nadzieja jeszcze kilka dni

Cześć dziewczyny
Mam na imię Ola z mężem staramy się od 16 lat o maleństwo (8 lat temu dwie próby invitro nie udane przez kolejne 5 lat walka z chorobą R... dzięki Bogu wygrana I kolejna nadzieja o bombelku w grudniu transfer i teraz czekamy na zrobienie testu Dziękuję że mogę tu być hmmm poprostu czytać o tym że udaje wam się ze nadzieja wiara doprowadza do tej magii Cieszę się razem z Wami Pozdrawiam serdecznie z nadzieja jeszcze kilka dni
Witamy! Trzymam mocno kciuki by się udało 🍀 Jejku strasznie dużo czekacie , oby ten rok był szczęśliwy! Kiedy testujesz ?

reklama
Do góry