reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Ze mną już źle 🫣 Spać nie mogę to myślę zrobię sobie test 🤣 Oczywiście wiedziałam że nic nie wyjdzie bo to czułość 25 ale patrzę, a tam druga kreska i to różowa ! Serce mi mocniej zabiło i myślę, że zrobię Wam zdjęcie. Pobiegłam po telefon, a jak wróciłam to już jej nie było 🤣 Nie wiem czy to już omamy czy choroba psychiczna ale przysięgła bym że była 😆
Robiłam kiedyś takie testu nie pamietam nazwy, przeszła przez pole testowe na różowo i zaraz nic 😅 a czułam podobnie, serce biło jak dzwon 🙃

reklama
Ze mną już źle 🫣 Spać nie mogę to myślę zrobię sobie test 🤣 Oczywiście wiedziałam że nic nie wyjdzie bo to czułość 25 ale patrzę, a tam druga kreska i to różowa ! Serce mi mocniej zabiło i myślę, że zrobię Wam zdjęcie. Pobiegłam po telefon, a jak wróciłam to już jej nie było 🤣 Nie wiem czy to już omamy czy choroba psychiczna ale przysięgła bym że była 😆
Kuźwa, podnosisz ciśnienie 🤣 Już mi się japa cieszyła 😂

U mnie nadal biało. Dziś 10-11 dpo 🥴
Za to wykres mi wyleciał w kosmos. Jutro sikam jeszcze raz.

Załączniki

• IMG_20250102_062132823_MFNR.jpg
    IMG_20250102_062132823_MFNR.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 109
  • Screenshot_20250102-062112.png
    Screenshot_20250102-062112.png
    39,4 KB · Wyświetleń: 107
Hej. Dziś już nie miałam strumieniowego i zrobiłam pink kasetkowy. Różowa kreska jest ale słabsza niż na wczorajszym. Już żadnej nadzieji nie mam. Jadę ta betę oznaczyć w sumie nie wiem po co bo nie będę miała jak jej powtórzyć za 48 godz czy spada czy co.

Załączniki

• IMG_20250102_064501.jpg
    IMG_20250102_064501.jpg
    499,2 KB · Wyświetleń: 125
U mnie nadal biało. Dziś 10-11 dpo 🥴
Za to wykres mi wyleciał w kosmos. Jutro sikam jeszcze raz.
Ojej rzeczywiście mocno skoczył. Może wczoraj była implantacja dopiero 😅
Hej. Dziś już nie miałam strumieniowego i zrobiłam pink kasetkowy. Różowa kreska jest ale słabsza niż na wczorajszym. Już żadnej nadzieji nie mam. Jadę ta betę oznaczyć w sumie nie wiem po co bo nie będę miała jak jej powtórzyć za 48 godz czy spada czy co.
Zrób betę bo zobaczysz czy rośnie od ostatniego pomiaru , koniecznie też progesteron. Trzymam cały czas kciuki 🍀

Nie porównuj wybarwienia kreski na strumieniowym i płytkowym. Niby ta sama czułość, ale na strumieniowym rok temu miałam prawilną krechę, a z tej samej próbki moczu na pinku płytkowym ledwo było widać 😅

reklama
Do góry