reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

@Patii26 ja poproszę o zapis na 14.01, chociaż to jest totalnie w ciemno, bo kompletnie nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja. Wyjątkowo obie aplikacje wskazują zgodnie ten 14.01, więc niech tak zostanie. Niestety przez ostatni tydzień nie było zupełnie sensu mierzyć temperatury, więc nie mogłam wyłapać skoku 😔
Oki, jesteś już zapisana 😊

reklama
Jutro jeszcze nie ma ostatecznego testowania, co? 😁

Ale nas tutaj mało… dużo dziewczyna z grudnia przeszły na mamusiowe wątki (🩷) i tak jakoś pusto
No właśnie jutro ostatni test chyba. Bo okres powinnam mieć 30.12, ale według premom i testów owu dopiwro 4.01. Normalnie myślałabym, że okres mi się spóźnia, ale wiem, że ma prawo przyjść później, bo owu była późno. Nie czuje się jak na okres, więc jutro testuje i zibaczymy czy wyjdzie jakiś cień. Jak nie to pewnie będę czekać na okres 🤷‍♀️

Zazwyczaj siadam na ławkę bo uprawiam seks bez zabezpieczenia, mój partner marzy o córce (on ma dwóch synów, ja córkę mam).

Niemniej ciężko się starać nie mając owulacji (KP + PCO)i nie robiąc nic by ją mieć :) Mój syn ledwo skończył rok, ja karmię do samoodstawienia i na bank nie odstawie go tylko i wyłącznie z chęci ciąży :) Nie umiałabym poświęcić starszego dziecka dla nowego.
Fajnie się to czyta ,że Ci się układa 😊

Ja to na wrzesniowki chce iść 🤣

Bolą mnie piersi, czuje rozciąganie w brzuchu i wogole wyglądam jakbym już miała większy brzuch, wiem że nawet jakby tam coś było to wielkości kropki ale u mnie szybko się brzuch robi a to będzie 6 ciąża 🙃
Mnie też właśnie mega bolą piersi i mam je obrzmiale.
Ale brzuch może też na początku ciąży wybić do przodu z różnych przyczyn, njktore kobiety mają wzdęcia na początku ciąży itp.

Cześć dziewczyny
Mam na imię Ola z mężem staramy się od 16 lat o maleństwo (8 lat temu dwie próby invitro nie udane przez kolejne 5 lat walka z chorobą R... dzięki Bogu wygrana I kolejna nadzieja o bombelku w grudniu transfer i teraz czekamy na zrobienie testu Dziękuję że mogę tu być hmmm poprostu czytać o tym że udaje wam się ze nadzieja wiara doprowadza do tej magii Cieszę się razem z Wami Pozdrawiam serdecznie z nadzieja jeszcze kilka dni
Hejka 😊 oj, to wiele lat minęło, trzymam mocno kciuki za Ciebie 🍀 czy wpisać Cię na jakiś dzień na testowanie czy na razie na ławeczkę ?

reklama
Ze mną już źle 🫣 Spać nie mogę to myślę zrobię sobie test 🤣 Oczywiście wiedziałam że nic nie wyjdzie bo to czułość 25 ale patrzę, a tam druga kreska i to różowa ! Serce mi mocniej zabiło i myślę, że zrobię Wam zdjęcie. Pobiegłam po telefon, a jak wróciłam to już jej nie było 🤣 Nie wiem czy to już omamy czy choroba psychiczna ale przysięgła bym że była 😆

Do góry