reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Przez 4 tygodnie będę brała leki i dopiero wtedy z wynikami mam iść. Powiedział, ze jak teraz do niej pójdę to zleci mi te same leki i powtórzyć badania po miesiącu wiec dlatego taką drogę wyznaczył. Kurcze, szkoda, ze w ubiegłym roku do niego nie trafiłam
Aha! Taki plan działania! Najważniejsze, że w ogóle do niego trafiłaś! Szczęście w nieszczęściu czas szybko leci i nim się obejrzymy będzie koniec maja;) Sciskam mocno i już proszę nie denerwuj się :)

reklama
@ForgetMeeNot @Sliim no właśnie nie wiem, kiedy testować. Nie chcę się na nic nakręcać i robić sobie nadziei. Moje cykle są nieregularne - od 36 do 42 dni, więc wszystko możliwe (dziś jest 38 dc).
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 (ale badam ją o różnych porach, więc może być zupełńie niemiarodajna) co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba poczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.

@Sliim ale Twoja temperatura jest naprawdę obiecująca :D kiedy testujesz?

@ForgetMeeNot @Sliim no właśnie nie wiem, kiedy testować. Nie chcę się na nic nakręcać i robić sobie nadziei. Moje cykle są nieregularne - od 36 do 42 dni, więc wszystko możliwe (dziś jest 38 dc).
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba oczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.

@Sliim ale Twoja temperatura jest naprawdę obiecująca :D kiedy testujesz?
Kurcze ale jesteś cierpliwa, zazdroszczę ja to bym już teraz testowała ale wiem, że nie ma sensu by raczej nie wyjdzie , mam cykle 32 dniowe. Do @ zostało 9 dni , tak myślę, żeby testować najprędzej 1 maja jeśli oczywiście wcześniej @ nie przyjdzie.. ale mam taką cicha nadzieje ze się uda :D

Kurcze ale jesteś cierpliwa, zazdroszczę ja to bym już teraz testowała ale wiem, że nie ma sensu by raczej nie wyjdzie , mam cykle 32 dniowe. Do @ zostało 9 dni , tak myślę, żeby testować najprędzej 1 maja jeśli oczywiście wcześniej @ nie przyjdzie.. ale mam taką cicha nadzieje ze się uda :D
ja w poprzednim cyklu byłam taka niecierpliwa i szybko zrobiłam test i pokazał mi się cień cienia. A potem się okazało, że to jakiś błąd był :( teraz nie mam w domu żadnego testu, żeby mnie nie kusiło :p bo gdybym miała jakiś pod ręką ,to już na bank bym nie wytrzymała :D

Jeśli u Ciebie jest 9 dni do @ to rzeczywiście postaraj się chwilę poczekać. Chociaż Twoja temperatura jest bardzo wymowna :D A który dpo masz?

ja w poprzednim cyklu byłam taka niecierpliwa i szybko zrobiłam test i pokazał mi się cień cienia. A potem się okazało, że to jakiś błąd był :( teraz nie mam w domu żadnego testu, żeby mnie nie kusiło :p bo gdybym miała jakiś pod ręką ,to już na bank bym nie wytrzymała :D

Jeśli u Ciebie jest 9 dni do @ to rzeczywiście postaraj się chwilę poczekać. Chociaż Twoja temperatura jest bardzo wymowna :D A który dpo masz?
Ja testów w domu też nie mam za bardzo kuszą :D minął dokładnie tydzień po owulacji . No właśnie najbardziej się boje ze zobaczę 2 kreski , a później się okaże że to jakiś błąd testu :(

Ja testów w domu też nie mam za bardzo kuszą :D minął dokładnie tydzień po owulacji . No właśnie najbardziej się boje ze zobaczę 2 kreski , a później się okaże że to jakiś błąd testu :(
No to jak 7 dpo to test raczej jeszcze nie wyjdzie, ewentualnie beta. Ale najlepiej poczekaj razem ze mną ;) oby to czekanie na coś się przydało!

To ja też zamelduje, że moje szczęście ma 4mm i pikające serduszko :)
Jak narazie wszystko super i oby tak dalej!
A @Dagaa11 to taka nasza forumowa panikara :p
Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować :p

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i śle nowe fluidki prosto po badaniu ;) ~~~~~~

@Migdalove sukienka prześliczna i będziesz cudnie wyglądała :)
Piekne wiadomosci i dbaj o siebie i fasolcie:)

Uhh wiem ze trzeba czasu ale myslalam ze sie z tym uporałam ale przeryczałam pół wieczoru :-(

Nie moge pogodzic sie z tą stratą. Chciałabym się cieszyć tą ciążą. Nawet miesiąc nie było mi dane :-( jeszcze to ze na poczatku byl przyrost bety o 120% w 48h i wszystko było super i tak nagle się pozmieniało. Znajduję ciągle winę w sobie, że to ja coś źle zrobiłam, że to przeze mnie. Że mogłam coś zaradzić a nawet nie poczułam że coś jest nie tak :-(
Kochana napewno to nie Twoja wina. I pamietaj chcesz to placz ile wlezie az ukoisz swoje serduszko.

reklama
Do góry