Aha! Taki plan działania! Najważniejsze, że w ogóle do niego trafiłaś! Szczęście w nieszczęściu czas szybko leci i nim się obejrzymy będzie koniec majaPrzez 4 tygodnie będę brała leki i dopiero wtedy z wynikami mam iść. Powiedział, ze jak teraz do niej pójdę to zleci mi te same leki i powtórzyć badania po miesiącu wiec dlatego taką drogę wyznaczył. Kurcze, szkoda, ze w ubiegłym roku do niego nie trafiłam
reklama
Asieeek
Aktywna w BB
@ForgetMeeNot @Sliim no właśnie nie wiem, kiedy testować. Nie chcę się na nic nakręcać i robić sobie nadziei. Moje cykle są nieregularne - od 36 do 42 dni, więc wszystko możliwe (dziś jest 38 dc).
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 (ale badam ją o różnych porach, więc może być zupełńie niemiarodajna) co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba poczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.
@Sliim ale Twoja temperatura jest naprawdę obiecująca
kiedy testujesz?
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 (ale badam ją o różnych porach, więc może być zupełńie niemiarodajna) co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba poczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.
@Sliim ale Twoja temperatura jest naprawdę obiecująca
Kurcze ale jesteś cierpliwa, zazdroszczę ja to bym już teraz testowała ale wiem, że nie ma sensu by raczej nie wyjdzie , mam cykle 32 dniowe. Do @ zostało 9 dni , tak myślę, żeby testować najprędzej 1 maja jeśli oczywiście wcześniej @ nie przyjdzie.. ale mam taką cicha nadzieje ze się uda@ForgetMeeNot @Sliim no właśnie nie wiem, kiedy testować. Nie chcę się na nic nakręcać i robić sobie nadziei. Moje cykle są nieregularne - od 36 do 42 dni, więc wszystko możliwe (dziś jest 38 dc).
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba oczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.
@Sliim ale Twoja temperatura jest naprawdę obiecującakiedy testujesz?
Asieeek
Aktywna w BB
ja w poprzednim cyklu byłam taka niecierpliwa i szybko zrobiłam test i pokazał mi się cień cienia. A potem się okazało, że to jakiś błąd byłKurcze ale jesteś cierpliwa, zazdroszczę ja to bym już teraz testowała ale wiem, że nie ma sensu by raczej nie wyjdzie , mam cykle 32 dniowe. Do @ zostało 9 dni , tak myślę, żeby testować najprędzej 1 maja jeśli oczywiście wcześniej @ nie przyjdzie.. ale mam taką cicha nadzieje ze się uda![]()
Jeśli u Ciebie jest 9 dni do @ to rzeczywiście postaraj się chwilę poczekać. Chociaż Twoja temperatura jest bardzo wymowna
Ja testów w domu też nie mam za bardzo kusząja w poprzednim cyklu byłam taka niecierpliwa i szybko zrobiłam test i pokazał mi się cień cienia. A potem się okazało, że to jakiś błąd byłteraz nie mam w domu żadnego testu, żeby mnie nie kusiło
bo gdybym miała jakiś pod ręką ,to już na bank bym nie wytrzymała
Jeśli u Ciebie jest 9 dni do @ to rzeczywiście postaraj się chwilę poczekać. Chociaż Twoja temperatura jest bardzo wymownaA który dpo masz?
irminka1231
Fanka BB :)
Dokladnie tez tak mialamnawetu pisalam he he a wy ze u was to pierwszy objaw ciazy i to sie sprawdziloU mnie zapalenia pęcherza nie było, ale przy zagnieżdżaniu miałam parcie na pęcherznawet jak się wysikałam miałam wrażenie że dalej coś w tym pęcherzu jest
![]()
Asieeek
Aktywna w BB
No to jak 7 dpo to test raczej jeszcze nie wyjdzie, ewentualnie beta. Ale najlepiej poczekaj razem ze mnąJa testów w domu też nie mam za bardzo kusząminął dokładnie tydzień po owulacji . No właśnie najbardziej się boje ze zobaczę 2 kreski , a później się okaże że to jakiś błąd testu
![]()
Kasienka3b
Piekne wiadomosci i dbaj o siebie i fasolcieTo ja też zamelduje, że moje szczęście ma 4mm i pikające serduszko
Jak narazie wszystko super i oby tak dalej!
A @Dagaa11 to taka nasza forumowa panikara
Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i śle nowe fluidki prosto po badaniu~~~~~~
@Migdalove sukienka prześliczna i będziesz cudnie wyglądała![]()
Kasienka3b
Kochana napewno to nie Twoja wina. I pamietaj chcesz to placz ile wlezie az ukoisz swoje serduszko.Uhh wiem ze trzeba czasu ale myslalam ze sie z tym uporałam ale przeryczałam pół wieczoru :-(
Nie moge pogodzic sie z tą stratą. Chciałabym się cieszyć tą ciążą. Nawet miesiąc nie było mi dane :-( jeszcze to ze na poczatku byl przyrost bety o 120% w 48h i wszystko było super i tak nagle się pozmieniało. Znajduję ciągle winę w sobie, że to ja coś źle zrobiłam, że to przeze mnie. Że mogłam coś zaradzić a nawet nie poczułam że coś jest nie tak :-(
reklama
Kasienka3b
Wiec 3mam kciuki by te cykle byly naszeZ tym śluzem miałam dokładnie tak samo, dziwne, oby to było to i nam się udało!![]()