Aha! Taki plan działania! Najważniejsze, że w ogóle do niego trafiłaś! Szczęście w nieszczęściu czas szybko leci i nim się obejrzymy będzie koniec maja Sciskam mocno i już proszę nie denerwuj sięPrzez 4 tygodnie będę brała leki i dopiero wtedy z wynikami mam iść. Powiedział, ze jak teraz do niej pójdę to zleci mi te same leki i powtórzyć badania po miesiącu wiec dlatego taką drogę wyznaczył. Kurcze, szkoda, ze w ubiegłym roku do niego nie trafiłam
reklama
Asieeek
Aktywna w BB
@ForgetMeeNot @Sliim no właśnie nie wiem, kiedy testować. Nie chcę się na nic nakręcać i robić sobie nadziei. Moje cykle są nieregularne - od 36 do 42 dni, więc wszystko możliwe (dziś jest 38 dc).
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 (ale badam ją o różnych porach, więc może być zupełńie niemiarodajna) co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba poczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.
@Sliim ale Twoja temperatura jest naprawdę obiecująca kiedy testujesz?
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 (ale badam ją o różnych porach, więc może być zupełńie niemiarodajna) co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba poczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.
Kurcze ale jesteś cierpliwa, zazdroszczę ja to bym już teraz testowała ale wiem, że nie ma sensu by raczej nie wyjdzie , mam cykle 32 dniowe. Do @ zostało 9 dni , tak myślę, żeby testować najprędzej 1 maja jeśli oczywiście wcześniej @ nie przyjdzie.. ale mam taką cicha nadzieje ze się uda@ForgetMeeNot @Sliim no właśnie nie wiem, kiedy testować. Nie chcę się na nic nakręcać i robić sobie nadziei. Moje cykle są nieregularne - od 36 do 42 dni, więc wszystko możliwe (dziś jest 38 dc).
Temperatura od 3 dni jest między 36,8 a 37 co rzeczywiście jest dla mnie podwyższonym stanem, bo zwykle mam ok. 36,4. Chyba oczekam do 42 dc i jeśli @ nie przyjdzie to zatestuję.
Asieeek
Aktywna w BB
ja w poprzednim cyklu byłam taka niecierpliwa i szybko zrobiłam test i pokazał mi się cień cienia. A potem się okazało, że to jakiś błąd był teraz nie mam w domu żadnego testu, żeby mnie nie kusiło bo gdybym miała jakiś pod ręką ,to już na bank bym nie wytrzymałaKurcze ale jesteś cierpliwa, zazdroszczę ja to bym już teraz testowała ale wiem, że nie ma sensu by raczej nie wyjdzie , mam cykle 32 dniowe. Do @ zostało 9 dni , tak myślę, żeby testować najprędzej 1 maja jeśli oczywiście wcześniej @ nie przyjdzie.. ale mam taką cicha nadzieje ze się uda
Jeśli u Ciebie jest 9 dni do @ to rzeczywiście postaraj się chwilę poczekać. Chociaż Twoja temperatura jest bardzo wymowna A który dpo masz?
Ja testów w domu też nie mam za bardzo kuszą minął dokładnie tydzień po owulacji . No właśnie najbardziej się boje ze zobaczę 2 kreski , a później się okaże że to jakiś błąd testuja w poprzednim cyklu byłam taka niecierpliwa i szybko zrobiłam test i pokazał mi się cień cienia. A potem się okazało, że to jakiś błąd był teraz nie mam w domu żadnego testu, żeby mnie nie kusiło bo gdybym miała jakiś pod ręką ,to już na bank bym nie wytrzymała
Jeśli u Ciebie jest 9 dni do @ to rzeczywiście postaraj się chwilę poczekać. Chociaż Twoja temperatura jest bardzo wymowna A który dpo masz?
irminka1231
Fanka BB :)
Dokladnie tez tak mialamnawetu pisalam he he a wy ze u was to pierwszy objaw ciazy i to sie sprawdziloU mnie zapalenia pęcherza nie było, ale przy zagnieżdżaniu miałam parcie na pęcherz nawet jak się wysikałam miałam wrażenie że dalej coś w tym pęcherzu jest
Asieeek
Aktywna w BB
No to jak 7 dpo to test raczej jeszcze nie wyjdzie, ewentualnie beta. Ale najlepiej poczekaj razem ze mną oby to czekanie na coś się przydało!Ja testów w domu też nie mam za bardzo kuszą minął dokładnie tydzień po owulacji . No właśnie najbardziej się boje ze zobaczę 2 kreski , a później się okaże że to jakiś błąd testu
Kasienka3b
Piekne wiadomosci i dbaj o siebie i fasolcieTo ja też zamelduje, że moje szczęście ma 4mm i pikające serduszko
Jak narazie wszystko super i oby tak dalej!
A @Dagaa11 to taka nasza forumowa panikara
Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i śle nowe fluidki prosto po badaniu ~~~~~~
@Migdalove sukienka prześliczna i będziesz cudnie wyglądała
Kasienka3b
Kochana napewno to nie Twoja wina. I pamietaj chcesz to placz ile wlezie az ukoisz swoje serduszko.Uhh wiem ze trzeba czasu ale myslalam ze sie z tym uporałam ale przeryczałam pół wieczoru :-(
Nie moge pogodzic sie z tą stratą. Chciałabym się cieszyć tą ciążą. Nawet miesiąc nie było mi dane :-( jeszcze to ze na poczatku byl przyrost bety o 120% w 48h i wszystko było super i tak nagle się pozmieniało. Znajduję ciągle winę w sobie, że to ja coś źle zrobiłam, że to przeze mnie. Że mogłam coś zaradzić a nawet nie poczułam że coś jest nie tak :-(
reklama
Kasienka3b
Wiec 3mam kciuki by te cykle byly naszeZ tym śluzem miałam dokładnie tak samo, dziwne, oby to było to i nam się udało!