reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej [emoji4] u mnie dzisiaj 13 dc, prawdopodobnie wczoraj byla owu bo dzisiaj temp 36,9. Mam nadzieje ze jutro lekarz to potwierdzi na monitoringu [emoji4]
Milej i cieplej niedzieli kochane [emoji8]

Hej, hej!!! :) Piękna pogoda to i na forum cicho, ale to super, bo chociaż nie myślimy o wiadomo czym 24h na dobe;) Ja wczoraj cały dzień sprzątałam, lubię sprzątać, wiem dziwna jestem... Ale to mnie uspokaja i wycisza;) chociaż dzisiaj wszystko mnie boli bo nieźle się nagimnastykowałam myjące 4 potrójne okna w tym 2 balkonowe i odsuwajac wszystkie meble, żeby za nimi posprzątać. Także dzisiaj leżę i nic nie robię, będę korzystać ze słoneczka, niech mi się wit D przyswaja;) Dzisiaj 16 dc, 7 albo 8 dpo.... Nie czuje nic, co by mogło wskazywać, że się udalo:(

Cześć Dziewczyny, życzę wam miłej niedzieli!

U mnie dziś 13 dpo, ale już wiem, że nic z tego nie będzie, bo zaczęło się plamienie, boli podbrzusze , jestem rozdrażniona i na bank dziś albo jutro zacznie się @. Szkoda, że cykl stracony, ale nic na to nie poradzę, kiedyś w końcu musi się udać.
A tymczasem trzeba cieszyć się słonecznikiem:)

Cześć Dziewczyny, życzę wam miłej niedzieli!

U mnie dziś 13 dpo, ale już wiem, że nic z tego nie będzie, bo zaczęło się plamienie, boli podbrzusze , jestem rozdrażniona i na bank dziś albo jutro zacznie się @. Szkoda, że cykl stracony, ale nic na to nie poradzę, kiedyś w końcu musi się udać.
A tymczasem trzeba cieszyć się słonecznikiem:)
No i to jest dobre podejście! Optymizm to podstawa! Czasami łatwo o tym zapomnieć, a dobre nastawienie to już połowa sukcesu! Też muszę o tym pamiętać za tydzień jak będę testowac;) Miłej niedzieli!

reklama
Hej, hej!!! :) Piękna pogoda to i na forum cicho, ale to super, bo chociaż nie myślimy o wiadomo czym 24h na dobe;) Ja wczoraj cały dzień sprzątałam, lubię sprzątać, wiem dziwna jestem... Ale to mnie uspokaja i wycisza;) chociaż dzisiaj wszystko mnie boli bo nieźle się nagimnastykowałam myjące 4 potrójne okna w tym 2 balkonowe i odsuwajac wszystkie meble, żeby za nimi posprzątać. Także dzisiaj leżę i nic nie robię, będę korzystać ze słoneczka, niech mi się wit D przyswaja;) Dzisiaj 16 dc, 7 albo 8 dpo.... Nie czuje nic, co by mogło wskazywać, że się udalo:(
Z tym sprzątaniem to mogłabym Cię do siebie zaprosić jak lubisz, bo ja to i nie lubię i nie mm czasu, a poza tym mieszkamy na kupie jak to się mówi i gratów w pokojach też mnóstwo więc to mnie trochę odstrasza. Luźniej będzie za rok jak na swoje pójdziemy. [emoji12]

Do góry