reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej [emoji4] u mnie dzisiaj 13 dc, prawdopodobnie wczoraj byla owu bo dzisiaj temp 36,9. Mam nadzieje ze jutro lekarz to potwierdzi na monitoringu [emoji4]
Milej i cieplej niedzieli kochane [emoji8]

Hej, hej!!! :) Piękna pogoda to i na forum cicho, ale to super, bo chociaż nie myślimy o wiadomo czym 24h na dobe;) Ja wczoraj cały dzień sprzątałam, lubię sprzątać, wiem dziwna jestem... Ale to mnie uspokaja i wycisza;) chociaż dzisiaj wszystko mnie boli bo nieźle się nagimnastykowałam myjące 4 potrójne okna w tym 2 balkonowe i odsuwajac wszystkie meble, żeby za nimi posprzątać. Także dzisiaj leżę i nic nie robię, będę korzystać ze słoneczka, niech mi się wit D przyswaja;) Dzisiaj 16 dc, 7 albo 8 dpo.... Nie czuje nic, co by mogło wskazywać, że się udalo:(

Cześć Dziewczyny, życzę wam miłej niedzieli!

U mnie dziś 13 dpo, ale już wiem, że nic z tego nie będzie, bo zaczęło się plamienie, boli podbrzusze , jestem rozdrażniona i na bank dziś albo jutro zacznie się @. Szkoda, że cykl stracony, ale nic na to nie poradzę, kiedyś w końcu musi się udać.
A tymczasem trzeba cieszyć się słonecznikiem:)

Cześć Dziewczyny, życzę wam miłej niedzieli!

U mnie dziś 13 dpo, ale już wiem, że nic z tego nie będzie, bo zaczęło się plamienie, boli podbrzusze , jestem rozdrażniona i na bank dziś albo jutro zacznie się @. Szkoda, że cykl stracony, ale nic na to nie poradzę, kiedyś w końcu musi się udać.
A tymczasem trzeba cieszyć się słonecznikiem:)
No i to jest dobre podejście! Optymizm to podstawa! Czasami łatwo o tym zapomnieć, a dobre nastawienie to już połowa sukcesu! Też muszę o tym pamiętać za tydzień jak będę testowac;) Miłej niedzieli!

reklama
Hej, hej!!! :) Piękna pogoda to i na forum cicho, ale to super, bo chociaż nie myślimy o wiadomo czym 24h na dobe;) Ja wczoraj cały dzień sprzątałam, lubię sprzątać, wiem dziwna jestem... Ale to mnie uspokaja i wycisza;) chociaż dzisiaj wszystko mnie boli bo nieźle się nagimnastykowałam myjące 4 potrójne okna w tym 2 balkonowe i odsuwajac wszystkie meble, żeby za nimi posprzątać. Także dzisiaj leżę i nic nie robię, będę korzystać ze słoneczka, niech mi się wit D przyswaja;) Dzisiaj 16 dc, 7 albo 8 dpo.... Nie czuje nic, co by mogło wskazywać, że się udalo:(
Z tym sprzątaniem to mogłabym Cię do siebie zaprosić jak lubisz, bo ja to i nie lubię i nie mm czasu, a poza tym mieszkamy na kupie jak to się mówi i gratów w pokojach też mnóstwo więc to mnie trochę odstrasza. Luźniej będzie za rok jak na swoje pójdziemy. [emoji12]

Do góry