reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Może jeszcze na wątku o pozamacicznej lub poronieniu powinny być linki do wesołych wątków 🙄 nie no poziom roszczeniowości zdecydowanie „expert”

reklama
A jaki macie problem żeby podać tam drugi link ? Fakt. Mogłam się upewnić zadając pytanie czy łaskawie mogę tu być jak już zrobiłam test i drugi błąd że lepiej się nie przyłożyłam do poszukania grupy listopadowych .Głupie bo jakbym się zapisała 7.03 że 8 robię test to wszystko byłoby cacy . Słabo że tak plujecie jadem . Powinniśmy jako kobiety się wspierać . Zrobiłam błąd, okey. Już mam tamtą grupę i nie musicie komentować mnie na siłę że wy macie rację . Nie chciałam źle 😢
Ewidentnie to nie my mamy tutaj problem. Wątki kreskowe powstają zawsze tuż przed rozpoczęciem nowego miesiąca. Te szczęśliwe, które w marcu zobaczą swoje dwie kreski, łapią się już też na grudniowe mamy. Takiego wątku jeszcze nie ma, więc w jaki sposób miałam go podpiąć już 28.02?
Zresztą, kurde. Co ja się tłumaczę. Jesteś nowa, wchodzisz gdzieś, na dzień dobry masz jasno wyjaśnione zasady, ale od razu próbujesz narzucić swoje („żeby podać tam drugi link”) i jeszcze od razu zarzucasz, że to MY mamy jakiś problem. Na tym wątku jest masa dziewczyn, które starają się już bardzo długo, przenosimy się z miesiąca na miesiąc na kolejne kreski, znamy się już trochę, wspieramy i nagle z buta wpada ktoś, kto twierdzi że to my mamy problem, bo forum nie jest naszą własnością, bo wątek nie jest prywatny, bo każdy ma wolność wypowiedzi, bo przecież można wkleić link i po problemie. A cały problem tak naprawdę dotyczy nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.

Ostatnia edycja:
A jaki macie problem żeby podać tam drugi link ? Fakt. Mogłam się upewnić zadając pytanie czy łaskawie mogę tu być jak już zrobiłam test i drugi błąd że lepiej się nie przyłożyłam do poszukania grupy listopadowych .Głupie bo jakbym się zapisała 7.03 że 8 robię test to wszystko byłoby cacy . Słabo że tak plujecie jadem . Powinniśmy jako kobiety się wspierać . Zrobiłam błąd, okey. Już mam tamtą grupę i nie musicie komentować mnie na siłę że wy macie rację . Nie chciałam źle 😢
Nie, jakbyś się zapisała 7.03, że testujesz następnego dnia, to wcale nie byłoby „cacy” 😉

Jakbyś przeczytała to byś nie napisała posta, przecież jest napisane jak byk jakie są zasady i dla kogo jest wątek. Już naprawdę nie wkręcaj że czytałaś bo jeśli tak to powrót do podstawówki

Masz skopiowałam Ci

7. Najważniejsze - TEN WĄTEK NIE SŁUŻY DO OCENY TESTÓW CIĄŻOWYCH PRZYPADKOWYCH OSÓB! Zdjęcie testów ciążowych mogą tu wrzucać jedynie zapisane dziewczyny 😉
Tylko o to chcesz zapytać? ⬇️
https://www.babyboom.pl/forum/temat/czy-ten-test-jest-pozytywny-watek-zbiorczy.106586/

Od dawien dawna ten wątek (tzw. „kreski”), mimo że nie jest prywatny, objęty jest zasadą, że udzielają się tu jedynie zapisane dziewczyny. (patrz pkt 1). Proszę, uszanuj to 🙏🏻
To nie jest link do listopadowych tylko do kresek . Kreski mnie nie interesują

Dobra. Weźcie mnie zgłoście . Zablokujcie czy coś jeśli się da. Przychodzą powiadomienia nie potrzebie jak mnie jedziecie. Dajmy już sobie żyć i bądźmy życzliwi , ja się staram chociaż załagodzić swój błąd . Sama bym wyszła jakoś z tego wątku ale nie wiem jak i czy się da . Mimo wszystko życzę wam jak najlepiej

To nie jest link do listopadowych tylko do kresek . Kreski mnie nie interesują
Ok, bo ja nie chcę tu g**no burzy. Wierzę, że nie chciałaś źle. Jesteś nowa, nie znasz dobrze forum itp. Ale serio, już samo to, że jest to wątek, prawda - w grupie „Fora ciążowe”, ale dalej w (pod)grupie „Staramy się”, powinno jasno dać do myślenia, że tu rozmawiamy o staraniach. Jak się cofniesz do ciążowych, to znajdziesz „Przyszłe mamy”. Nawigacja nie jest skomplikowana.

A tutaj napisałaś „kreski mnie nie interesują”, a mimo to przywitałaś się na wątku marcowe kreski… 🧐

Ostatnia edycja:
Dobra. Weźcie mnie zgłoście . Zablokujcie czy coś jeśli się da. Przychodzą powiadomienia nie potrzebie jak mnie jedziecie. Dajmy już sobie żyć i bądźmy życzliwi , ja się staram chociaż załagodzić swój błąd . Sama bym wyszła jakoś z tego wątku ale nie wiem jak i czy się da . Mimo wszystko życzę wam jak najlepiej
Wystarczyłoby jakbyś napisała że się pomyliłaś i tyle ale nie, bo Tobie trzeba link dać, bo nie było. To jak próbujesz załagodzić swój błąd? Domagając się linka na pierwszej stronie? Pisząc ze Ciebie nie interesuje jakis link tylko konkretny? Naprawdę? Ja mam być życzliwa ale Ty nie musisz mieć ani odrobiny empatii? Fajnie, takie egoistyczne podejście jest wspaniałe 🙄

reklama
Ok, bo ja nie chcę tu g**no burzy. Wierzę, że nie chciałaś źle. Jesteś nowa, nie znasz dobrze forum itp. Ale serio, już samo to że jest to wątek, prawda - w grupie „Fora ciążowe”, ale dalej w (pod)grupie „Staramy się”, co powinno jasno dać do myślenia, że tu rozmawiamy o staraniach. Jak się cofniesz do ciążowych, to znajdziesz „Przyszłe mamy”. Nawigacja nie jest skomplikowana.

A tutaj napisałaś „kreski mnie nie interesują”, a mimo to przywitałaś się na wątku marcowe kreski… 🧐
Dobrze, dziękuję i przepraszam za kłopot i wszystko

Do góry