reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ale super dziewczyny. Pędzą te wasze ciaze jak szalone. Tęsknię za swoja i tymi wspolnymi płotkami tutaj.. to oczekiwania na porod i pierwsze spotkanie sie z ciotkami w postaci zdjecia...ach jakie emocje.
Dawajcie znac co u was jak sie czujecie i jaka płeć gdy juz poznacie :)

reklama
Witajcie dziewczyny! 😍 pisze na tym wątku, bo na tym „staraczkowym” mało kto się udziela :( a tu na pewno coś podpowiecie 😁
Zrobiłam badania z testDna mam wyniki. Wyszły 2 mutacje, co prawda łagodne, ale moze miała któraś z Was podobne?
Mniej więcej wiem, co oznaczają i wiadomo do lekarza muszę się udać, ale wcześniej może wy się podzielicie swoimi radami 😘 widzę ze jest Was większość ze starego wątku 😍🤩🤩
Serdecznie Was pozdrawiam! 😘

Załączniki

• 0CA041AD-10E2-4B5E-A29C-F3ECB3113F04.jpeg
    0CA041AD-10E2-4B5E-A29C-F3ECB3113F04.jpeg
    89 KB · Wyświetleń: 141
  • 45844552-10D9-4EF1-AD3C-BFE233B47F08.jpeg
    45844552-10D9-4EF1-AD3C-BFE233B47F08.jpeg
    87,1 KB · Wyświetleń: 140
@Ann89 Gratuluje Ci Kochana😘❤️
Można powiedzieć, ze życie bywa przewrotne😕
Ja niestety nadal czekam na cud - może w końcu ten rok okaże się łaskawy 😏
Ale podchodzę do tych spraw z dystansem. Nie świruje, tak jak było wcześniej, spełniam się, pomalutku realizuje plany. Są plusy, czasem gorsze dni, ale nie załamuje się. Idę do przodu :) W tym roku planuje bardziej skupić sie na leczeniu, bo poprzednie zaniedbałam. Ogólnie od początku pandemii jakoś wszystko odpuściłam, nie myślałam za dużo o staraniach… w tym roku chce to nadrobić :) o ile los da ❤️

Witajcie dziewczyny! 😍 pisze na tym wątku, bo na tym „staraczkowym” mało kto się udziela :( a tu na pewno coś podpowiecie 😁
Zrobiłam badania z testDna mam wyniki. Wyszły 2 mutacje, co prawda łagodne, ale moze miała któraś z Was podobne?
Mniej więcej wiem, co oznaczają i wiadomo do lekarza muszę się udać, ale wcześniej może wy się podzielicie swoimi radami 😘 widzę ze jest Was większość ze starego wątku 😍🤩🤩
Hej! Napiszę i tu. :)
Co do pai, mam podobny wynik aczkolwiek u mnie nie jest samo 4G tylko 4G/5G tzw pośredni, lekarz mi powiedział, że przy takim wyniku powinnam dostać heparynę drobnocząsteczkową w ciąży i może jakbym dostała od razu podczas tych ciąż, które miałam, może by coś z nich było.

Ale super dziewczyny. Pędzą te wasze ciaze jak szalone. Tęsknię za swoja i tymi wspolnymi płotkami tutaj.. to oczekiwania na porod i pierwsze spotkanie sie z ciotkami w postaci zdjecia...ach jakie emocje.
Dawajcie znac co u was jak sie czujecie i jaka płeć gdy juz poznacie :)
Ja chociaż już ex staraczka to też bym chętnie wróciła do tamtych czasów forumowych. Fajnie było tak plotkować i o staraniach i o wszystkim innym. :)

@Ann89 Gratuluje Ci Kochana[emoji8][emoji3590]
Można powiedzieć, ze życie bywa przewrotne[emoji53]
Ja niestety nadal czekam na cud - może w końcu ten rok okaże się łaskawy [emoji57]
Ale podchodzę do tych spraw z dystansem. Nie świruje, tak jak było wcześniej, spełniam się, pomalutku realizuje plany. Są plusy, czasem gorsze dni, ale nie załamuje się. Idę do przodu :) W tym roku planuje bardziej skupić sie na leczeniu, bo poprzednie zaniedbałam. Ogólnie od początku pandemii jakoś wszystko odpuściłam, nie myślałam za dużo o staraniach… w tym roku chce to nadrobić :) o ile los da [emoji3590]
Dziękuję kochana. To fakt Życie jest nie przewidywalne, ale jak ja to mówię, po każdej burzy wychodzi słońce [emoji6]
Nie znam się na wynikach ale jest grupa na BB ciąża po poronieniu. https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/3780/
Tam bardzo dużo dziewczyn ma właśnie różne mutacje więc napewno coś podpowiedzą, doradzą i pokierują. Cały czas o Tobie pamiętam kochana i 3mam kciuki non stop [emoji8]

nie znam się na tym niestety, ale tak jak napisała Ann89, wątek ciąża oo poronieniu - dziewczyny tam to kopalnia wiedzy 😊 trzymam mocno kciuki!

reklama
Do góry