reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny co za problem, raz dwa bierta chłopów w obroty i już [emoji1]
U nas już starań nie będzie (w najbliższym czasie bo "nigdy nie mów nigdy") ale w obroty chłopa biorę bez przerwy. A jak już jest sytuacja że szansa na ciąże jest to panikuje, że właśnie taka sytuacja zaistniała. ;) Pod kątem zdrowotnym (fizycznie i psychicznie) nie powinniśmy w tej chwili się naturalnie starać o dziecko a na drugie już się pogodziłam i nadrabiam stracony czas, inwestuje w siebie. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U nas Jasiek kończy 3 lata za tydzień. Fajny chłopak z niego, dużo gada z tym problemów nie ma, odpieluchowany od roku, chodzi do przedszkola też już rok. Jakoś mu łatwo wszystko przychodzi , a może to zasługa starszej siostry. Nie wiem. Ja oddycham bo w końcu chodzę do pracy i mam czas dla siebie. Od miesiąca śpi u siebie w pokoju chociaż często woła mnie w nocy i śpimy w jego łóżku we dwoje 😂 spiralę mam już od 2.5 roku i na pewno założę następna,bboje się właśnie wpadki. Ale wam dziewczyny bardzo gratuluję, duża rodzina to fajna sprawa, będzie wesoło i na pewno sobie poradzicie. Mallina też bym poszła do logopedy bo faktycznie powinien już dużo więcej mówić, może to tylko problem z wedzidełkiem ?

Cześć dziewczyny! Czy mogłybyście mi polecić witaminę b12 metylowana z najlepszym składem ? Bo mam zapisana w dawcę 1000ug z Swansona, ale tam jest dodatkowo kwas foliowy, a kwas mam już osobno w dawce 800ug. Oprocz Swansona, jaka inna polecacie ? Jarrow? Now? Biocaps? Aliness?
(Mam mutacje w genie Mthfr).

reklama
Oo a myślałam że wątek umarł śmiercią naturalną. Piszcie co tam u was.
My po Hubercie (2013) I Zuzi (2019) zmajstrowalismy (nieświadomie 😂) Tymka (2022) najmlodzzy za miesiąc woec kończy 2lata. Fabryka zamknięta 😂 aż trudno uwierzyć że nasze staraczkowe maluchy kończą/skończyły 5lat 🙊

reklama
Do góry