reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove najwyżej trochę popuści się sukienkę na szwach;) :D

Ja mam dziwne przeczucie, że u mnie nici w tym cyklu... Mimo, że 2 dni temu miałam takie dziwne plusowanie, lekkie skurcze... Sama nie wiem, pewnie po lekach... Dzisiaj już nic nie czuje. Obawiam się, że armia męża jednak za słaba przez tą prolaktynę:( pewnie do lipca nic z tego bedzie:( dopóki męża nie zaciągnięcia na badanie:(

reklama
@Dagaa11 dzięki. Masz racje. Postaram się na spokojnie do tego podejść, chociaż z moim charakterem lekko nie będzie [emoji846]
@Fleur86 dziękuje, mam nadzieje, ze tan będzie. Bardziej niż za wysoka prolaktyna martwi mnie ta tarczyca FT4 i FT3 zbyt wysokie, tym bardziej, ze a samo TSH w normie i jego tez to zastanawia. W poniedziałek umówię się już na koniec maja do endokrynolog, którą polecił. Mam nadzieje, ze mi ten jod pomoże chociaż trochę ale znając moje szczęście wątpię. Oby tylko teraz @ przyszła ( kurcze, nie sądziłam, ze to napisze). Lekarz twierdzi, ze małe szanse ale zawsze jakaś jest... ehh...

Ja.mam dzis 22dc i strasznie kuja mnie jajniki i boli w dole brzucha tez mam duzo sluzu za predko chyba testowac..?dodam ze w pierwszej ciazy nie mialam obiawow cizowych ...

@Dagaa11 dzięki. Masz racje. Postaram się na spokojnie do tego podejść, chociaż z moim charakterem lekko nie będzie [emoji846]
@Fleur86 dziękuje, mam nadzieje, ze tan będzie. Bardziej niż za wysoka prolaktyna martwi mnie ta tarczyca FT4 i FT3 zbyt wysokie, tym bardziej, ze a samo TSH w normie i jego tez to zastanawia. W poniedziałek umówię się już na koniec maja do endokrynolog, którą polecił. Mam nadzieje, ze mi ten jod pomoże chociaż trochę ale znając moje szczęście wątpię. Oby tylko teraz @ przyszła ( kurcze, nie sądziłam, ze to napisze). Lekarz twierdzi, ze małe szanse ale zawsze jakaś jest... ehh...
Wiesz myślę że nawet jak się uda to tak miało być i będzie to oznaczać, że wcale nie jest tak źle w Twoim organizmie. I pocieszę Cię, że on jest specjalistą od trudnych ciąż, znam osobiście beznadziejny przypadek dziewczyny, której nikt żadnej ciąży nie potrafił pomoc donosić, jedną straciła w 6 miesiącu... A z nim donosiła zdrową bliźniaczą ciążę. Przyjeżdżała do niego z Warszawy... Wszystko się ułoży!!! I mi i Tobie i nam wszystkim, my kobietki musimy trochę ponarzekac i poprzeżywać, czasami za bardzo;) ale nie wolno tracić nadzieji. Ja też mam czasami dołki, ale mam nadzieję, że do końca roku się uda:) a czemu dopiero na koniec maja się umawiasz do tej endo?? Nie ma żadnych terminów wcześniej??

Chyba tak zrobie ale strasznie kuja mnie te jajniki i mam takie uczucie parcia w podbrzuszu i nic wiecej ale man nadzieje ze mi sie uda bo lata leca

Wiesz myślę że nawet jak się uda to tak miało być i będzie to oznaczać, że wcale nie jest tak źle w Twoim organizmie. I pocieszę Cię, że on jest specjalistą od trudnych ciąż, znam osobiście beznadziejny przypadek dziewczyny, której nikt żadnej ciąży nie potrafił pomoc donosić, jedną straciła w 6 miesiącu... A z nim donosiła zdrową bliźniaczą ciążę. Przyjeżdżała do niego z Warszawy... Wszystko się ułoży!!! I mi i Tobie i nam wszystkim, my kobietki musimy trochę ponarzekac i poprzeżywać, czasami za bardzo;) ale nie wolno tracić nadzieji. Ja też mam czasami dołki, ale mam nadzieję, że do końca roku się uda:) a czemu dopiero na koniec maja się umawiasz do tej endo?? Nie ma żadnych terminów wcześniej??

Przez 4 tygodnie będę brała leki i dopiero wtedy z wynikami mam iść. Powiedział, ze jak teraz do niej pójdę to zleci mi te same leki i powtórzyć badania po miesiącu wiec dlatego taką drogę wyznaczył. Kurcze, szkoda, ze w ubiegłym roku do niego nie trafiłam

reklama
Do góry