Tinia
Fanka BB :)
Dam znać napewnoRozumiem. Daj znać, jak coś się wyjaśni, aczkolwiek trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znać napewnoRozumiem. Daj znać, jak coś się wyjaśni, aczkolwiek trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła
No niestety mnie juz nic nie zdziwi [emoji57] tylko przykro ze jeden czlowiek tak traktuje drugiego [emoji19]@Kaamilaaa az dziw za serce chwyta ze ludzie tacy potrafią byc. Mam nadzieje ze beda zyli w zdrowiu i nie bedzie im nigdy dane czekac w kolejkach gdy sie zle czuja. Mi teraz łatwiej w kolejce ale początek ciąży, mdlosci zawroty glowy i uczucie jakbym miala zmedlec odbierały trochę radosc z ciąży. Jedno przeszło to teraz sciegna bola w pachwinie ale i tak mi lepiej teraz
Ojej biedna . Mi jakoś po 20tc zaczęły dokuczac pachwiny ale jest juz niezle. Albo przywyklam albo oslablo.No niestety mnie juz nic nie zdziwi [emoji57] tylko przykro ze jeden czlowiek tak traktuje drugiego [emoji19]
Mi od dobrych 4tygodni ciagle towarzysza zawroty głowy-niestety wina anemii[emoji19]
A pachwiny od tygodnia nie daja o sobie zapomnieć[emoji85]az nie ogarniam ze na tym etapie juz moge miec problemy z ubraniem spodni czy butów [emoji85]
Ojej biedna . Mi jakoś po 20tc zaczęły dokuczac pachwiny ale jest juz niezle. Albo przywyklam albo oslablo.
Jaka mialas wartość hemoglobiny? Ja sie boje ze znow skoncze z anemia bo już mam poniżej normy
Moje ostatnie wyniki hemoglobina 11.7, erytrocyty poniżej normy ale jescze nie jakos szalenczo 4.14, hematocryt 33.Teraz juz nie pamiętam dokładnie ale chyba 11(?)[emoji848] no i oczywiście hematokryt i erytrocyty tez poleciały ponizej normy [emoji53]
Wiec od razu lekarz tardyferon przepisal 2x1[emoji57] no i wyszly mi ostatnio liczne bakterie w moczu wiec dodatkowo jeszcze antybiotyk [emoji19]
Oby ciebie anemia ominęła [emoji106] ja juz od dluzszego czasu czulam ze sie zaczyna bo bylo tak jak w pierwszej ciazy, czesto krew z nosa mi leciala, bylam bardziej zmeczona no i te zawroty [emoji53]
Moje ostatnie wyniki hemoglobina 11.7, erytrocyty poniżej normy ale jescze nie jakos szalenczo 4.14, hematocryt 33.
Po porodzie dlugo wychodzilam z anemii nie moglam patrzeć juz na sorbifer.
A ciążę teraz zaczynalam z hemoglobina 15.3...
Hmm też chciałam w ustach ale wyczytałam że to się nie sprawdza i lepiej na dole [emoji4] Na tym wykresie wygląda właśnie jakby owu nie było...
Ja mierzyłam zawsze w pochwie temp. Jakoś w ustach nie bardzo to chyba daje. Zawsze możesz wsadzić termometr pod innym katem czy coś.