reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny. Jestem pierwszy raz na tym forum. Może to miejsce dla mnie. Tak krótko o sobie mam 28 lat od września szczęśliwa mężatka choruje na RZS i długo brałam leki przy których nie wolno mi było zajść w ciążę teraz na szczęście ten lek mam odatawiony i dostałam leczenie biologiczne gdzie zastrzyk biorę co dwa tygodnie CIMZIA jedyny przy którym można być w ciąży do tego codziennie kwas foliowy, 4mg sterydu i sulfa od października staramy się o dzidziusia ale za każdym razem nici, cykl niestety przez leki nieregularny raz 25 dni innym razem 33 szału można dostać. Przedwczoraj niby @ powinna przyjść alejeszcze nie przyszła. nadzieji sobie nie robię. Brzuch od paru dni boli, apetyt większy więc pewnie niedługo będzie :/
emoji3526.png

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny.
Wstałam z bólem głowy, @ na jutro planowana. Przypominam że na razie wsttzymane starania od miesiąca i kolejny miesiąc lub dwa, bo mąż miał zabieg.
Ale trzymam kciuki za starające.
@martoosia04 a ty jak sie czujesz? Przeczucia co do płci? Oczywiscie trzymam kciukasy za różowości ♡♡

Pozdrawiam was wszystkie ☆

Dziękuję, że pytasz :* niby nie miałam żadnych wymiotów, aczkolwiek są dni kiedy mnie tak muli, że wolałabym jednak sobie rzygnąć, a tu nic nie idzie. Cycki mnie tak bolały, że ledwo je dotykałam. Teraz już przechodzi, ale sutki nadal bardzo wrażliwe. Odrzuca mnie od słodyczy. Moja miłość do czekolady została wystawiona na dużą próbę. Kawa też niekoniecznie mi wchodzi [emoji23]
Przeczuć nie mam za wiele :/ na początku wszyscy mówili, że skoro nie chcę słodkiego, to będzie chłopak. Ale z młodymi miałam właśnie odwrotnie. Słodkie było najlepsze ;)
Poza tym dzidzia teraz też w innym miejscu jest zupełnie umiejscowiona. Nie ukrywam, że chciałabym róż, ale zdrowie to dla nas większy priorytet.

Hej kochana u mnie dzisiaj 6tc1dc. W środę na USG pokazał się maleńki pęcherzyk. Nastepna wizyta 23.01 mam ogromną nadzieję że będzie serce jak dzwon [emoji173]
3 mam kciuki słoneczko, najlepsze są takie wyluzowane cykle bez presji ;*

U mnie wczoraj 6+1 wg usg i biło malutkie serduszko. Wiec na pewno za dwa tyg będzie i u was solidne bicie :)

Hej kochana u mnie dzisiaj 6tc1dc. W środę na USG pokazał się maleńki pęcherzyk. Nastepna wizyta 23.01 mam ogromną nadzieję że będzie serce jak dzwon [emoji173]
3 mam kciuki słoneczko, najlepsze są takie wyluzowane cykle bez presji ;*
Zgadzam się z tym wyluzowaniem w 100%. Gdy lekarz określił mój cykl bezowulacyjny to z automatu wyłączyłam myślenie o ciąży i co? I się udało. Niestety za późno się zorientowalam i ciaza się nie utrzymala, ale faktycznie psychika ma ogromną moc. Dlatego postawiłam sobie dać na luz i cieszyć się tymi staraniami. W koncu są one takie piękne ❤️

Hej dziewczyny. Jestem pierwszy raz na tym forum. Może to miejsce dla mnie. Tak krótko o sobie mam 28 lat od września szczęśliwa mężatka choruje na RZS i długo brałam leki przy których nie wolno mi było zajść w ciążę teraz na szczęście ten lek mam odatawiony i dostałam leczenie biologiczne gdzie zastrzyk biorę co dwa tygodnie CIMZIA jedyny przy którym można być w ciąży do tego codziennie kwas foliowy, 4mg sterydu i sulfa od października staramy się o dzidziusia ale za każdym razem nici, cykl niestety przez leki nieregularny raz 25 dni innym razem 33 szału można dostać. Wczoraj niby @ powinna przyjść alejeszcze nie przyszła. nadzieji sobie nie robię. Brzuch od paru dni boli, apetyt większy więc pewnie niedługo będzie :/
emoji3526.png
Nie testujesz? :D

Cykle mam nieregularne nieraz miałam około 33 dni więc chyba się boję zrobić już test żeby się nie rozczarować. Tymbardziej że od paru dni mnie brzuch boli
Ja mam cykle 32 dniowe i pierwszy test robilam 9dpo jakis cien juz byl a w 13dpo była rozowa kreska:)

@Kaamilaaa az dziw za serce chwyta ze ludzie tacy potrafią byc. Mam nadzieje ze beda zyli w zdrowiu i nie bedzie im nigdy dane czekac w kolejkach gdy sie zle czuja. Mi teraz łatwiej w kolejce ale początek ciąży, mdlosci zawroty glowy i uczucie jakbym miala zmedlec odbierały trochę radosc z ciąży. Jedno przeszło to teraz sciegna bola w pachwinie ale i tak mi lepiej teraz :)

reklama
Do góry