Jivka
Moderator
O taki mam, jest spoko
Link do: Microlife termometr owulacyjny MT 16C2 - eMAG.pl
Link do: Microlife termometr owulacyjny MT 16C2 - eMAG.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie [emoji4]Taki? [emoji14]
Zobacz załącznik 932785
Mi mój dzisiaj pokazał znowu 37stopni ale późno wstałam i nie od razu zmierzyłam bo mi się nie chciało a niemożliwe że mam drugi raz owulcje [emoji14]No to ten właśnie zamierzam dzisiaj kupić, bo mój to serio ma już z 10 lat i może dlatego tak już przymula... Temperaturę pokazuje właściwą tylko właśnie nie kończy sam pomiaru, nie pika.
Ja korzystalam i mierzylam w ustach tak by mierzyc caly cykl nawet podczas @.Czy któraś z was korzysta z termometru owulacyjnego Microlife? Jest ok?
Gosia mogę ci wyslac swoj jak chcesz. Uzylam moze 3 tyg??No to ten właśnie zamierzam dzisiaj kupić, bo mój to serio ma już z 10 lat i może dlatego tak już przymula... Temperaturę pokazuje właściwą tylko właśnie nie kończy sam pomiaru, nie pika.
Bierz ten tak jak Ci dziewczyny mowią. Jest mega dokladny, mam go juz hm ponad 4 lata i mnie nie zawiódl. W sumie nawet baterii nie wymienialam jeszcze.Taki? [emoji14]
Zobacz załącznik 932785
Mój ma prawie 7 lat ale dopiero zaczęłam go używać w tym miesiącu [emoji16][emoji16]Sorki ze wam w wątek włażę, ale zobaczylam ulubiony temat[emoji23]Bierz ten tak jak Ci dziewczyny mowią. Jest mega dokladny, mam go juz hm ponad 4 lata i mnie nie zawiódl. W sumie nawet baterii nie wymienialam jeszcze.