reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dobrze że wróciliśmy na ten wątek, tam były jakieś dziwne osoby.... @Migdalove nie przejmuj się nimi :-* i cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku :-D
A u mnie 20 dc i nadal brak skoku temperatury, śluz nadal płodny ale już jest go mniej.... Obstawiam cykl bezowulacyjny tylko ciekawe kiedy przyjdzie teraz @.... Ten cykl spisuje na straty bo @ powinna być za 10 dni.... Chyba gorączka w okolicach owu namieszala mi w organizmie.... A w następnym cyklu wybieram się na usg sprawdzić jak to tam wszystko w środku wygląda....

reklama
Dobrze że wróciliśmy na ten wątek, tam były jakieś dziwne osoby.... @Migdalove nie przejmuj się nimi :-* i cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku :-D
A u mnie 20 dc i nadal brak skoku temperatury, śluz nadal płodny ale już jest go mniej.... Obstawiam cykl bezowulacyjny tylko ciekawe kiedy przyjdzie teraz @.... Ten cykl spisuje na straty bo @ powinna być za 10 dni.... Chyba gorączka w okolicach owu namieszala mi w organizmie.... A w następnym cyklu wybieram się na usg sprawdzić jak to tam wszystko w środku wygląda....
Moze jeszcze bedzie skok? A jeśli nie to faktycznie tylko monitoring.

Hej jestem tu nowa. Nie za bardzo się jeszcze odnajduje na tym forum więc jeśli robię coś źle to dajcie znać.
Napiszę może kilka słów o sobie.
Od marca 18r odstawilam tabletki no i się zaczęło. Myślałam że zajście będzie łatwe A jednak tak nie jest. Aktualnie jestem po kolejnym cyklu bezowocnym. Dzisiaj 3 dzień nowego cyklu. Od 5 mam estrofem 2 razy dziennie, od 7 do 13 co dwa dni zastrzyki z gonalu i w 14 dniu mialam iść kontrolnie na usg zobaczyć co się tam będzie dzialo. Z gonalem walczę już 3 raz, i poprzednie dwa miałam dodatkowo pregnyl. Teraz mi go jeszcze nie przepisał. Jeśli teraz się nie uda, to udamy się już do kliniki. Ogolnie nie mam jakiegoś wielkiego doła, ale są dni kiedy mam ochotę wyrzucić mój organizm przez okno i kupic nowy . Jak radzicie sobie z takim stresem? Pozdrawiam wszystkie cieplutko ❤

Mierzę, mierzę. Niestety w ustach i teraz już w trakcie cyklu nie chcę zmieniać i mieszać sobie. U mnie w tym cyklu taka mało czytelna ta temperatura.
Hmm też chciałam w ustach ale wyczytałam że to się nie sprawdza i lepiej na dole [emoji4] Na tym wykresie wygląda właśnie jakby owu nie było...

Czesc dziewczyny.
Wstałam z bólem głowy, @ na jutro planowana. Przypominam że na razie wsttzymane starania od miesiąca i kolejny miesiąc lub dwa, bo mąż miał zabieg.
Ale trzymam kciuki za starające.
@martoosia04 a ty jak sie czujesz? Przeczucia co do płci? Oczywiscie trzymam kciukasy za różowości ♡♡

Pozdrawiam was wszystkie ☆

Jak się samemu nie poprosi to mało kto okaże serce. Chodzenie chodzeniem, długie stanie jest najgorsze.
Ja ostatnio zapytalam czy mnie przepuszcza do gabinetu zabiegowego na pobranie... zapomnij czlowieku, wszyscy brzuch widzą a jak zapytalam to stalam sie nie widzialna [emoji57] no nic poczekalam mimo ze zle sie czulam juz bo i glodna, w nerwach i w goracu [emoji57] przyszla moja kolej, weszłam no ale widocznie to bylo za duzo bo jak tylko zaczela mi krew pobierac to najpierw zazygalam podloge [emoji85]a potem zemdlalam [emoji57]
No i wiadomo troche dluzej w tej sytuacji siedzialam w tym gabinecie, no i jak lezalam na kozetce to dwa razy koles co byl za mna wchodził i z pretensjami bo on sie spieszy i nie bedzie czekal az paniusia sobie polezy-tak wlasnie powiedział...
Hej jestem tu nowa. Nie za bardzo się jeszcze odnajduje na tym forum więc jeśli robię coś źle to dajcie znać.
Od marca 18r odstawilam tabletki no i się zaczęło. Myślałam że zajście będzie łatwe A jednak tak nie jest. Aktualnie jestem po kolejnym cyklu bezowocnym. Dzisiaj 3 dzień nowego cyklu. Od 5 mam estrofem 2 razy dziennie, od 7 do 13 co dwa dni zastrzyki z gonalu i w 14 dniu mialam iść kontrolnie na usg zobaczyć co się tam będzie dzialo. Z gonalem walczę już 3 raz, i poprzednie dwa miałam dodatkowo pregnyl. Teraz mi go jeszcze nie przepisał. Jeśli teraz się nie uda, to udamy się już do kliniki. Ogolnie nie mam jakiegoś wielkiego doła, ale są dni kiedy mam ochotę wyrzucić mój organizm przez okno i kupic nowy . Jak radzicie sobie z takim stresem? Pozdrawiam wszystkie cieplutko [emoji173]
Witaj, powodzenia [emoji854]

Cześć
Od marca 18r odstawilam tabletki no i się zaczęło. Myślałam że zajście będzie łatwe A jednak tak nie jest. Aktualnie jestem po kolejnym cyklu bezowocnym. Dzisiaj 3 dzień nowego cyklu. Od 5 mam estrofem 2 razy dziennie, od 7 do 13 co dwa dni zastrzyki z gonalu i w 14 dniu mialam iść kontrolnie na usg zobaczyć co się tam będzie dzialo. Z gonalem walczę już 3 raz, i poprzednie dwa miałam dodatkowo pregnyl. Teraz mi go jeszcze nie przepisał. Jeśli teraz się nie uda, to udamy się już do kliniki. Ogolnie nie mam jakiegoś wielkiego doła, ale są dni kiedy mam ochotę wyrzucić mój organizm przez okno i kupic nowy . Jak radzicie sobie z takim stresem? Pozdrawiam wszystkie cieplutko ❤
Cześć :) ja jestem,, świeżą,, stataczka, bo dopiero 3 cykle się z mężem staraliśmy, ale ten ostatni zakonczony byl ciążą biochemiczna niestety. Myślę, że każda z nas czasem łapie doła, bez względu na długość starań, ale wiesz co Ci powiem? To forum daje dużo pozytywnej energii i wsparcia :) bądź z nami, a my będziemy starały Ci się pomóc jak tylko będzie to możliwe ❤️

reklama
A tak poza tym... to co u Was dziewczyny? Czy któraś ujrzała || kreseczki od sylwestra? @Ann89, @Alexa1905 jak u Was? Jestem bardzo ciekawa czy wszystko dobrze [emoji3590]
Hej kochana u mnie dzisiaj 6tc1dc. W środę na USG pokazał się maleńki pęcherzyk. Nastepna wizyta 23.01 mam ogromną nadzieję że będzie serce jak dzwon [emoji173]
3 mam kciuki słoneczko, najlepsze są takie wyluzowane cykle bez presji ;*

Do góry